Yabancı Sınırı 8+6'ya Düşürüldü

Daha 3_5 ay önce 16 yabancıya çıkarıp şimdi sahada 8'e mi düşüyorlar? Önce şaka diye okuyordum gerçekmiş! Üstüne dahası da varmış,7 hatta 6'ya düşürüyorlar.Takim sayısını 21'e çıkarıp yine her sene kademeli düşüş açıklanmasını saymıyorum plansizlik konusunda... Müteahhit Federasyon başkanı olursa vizyonsuz Milli Takım teknik direktörün olursa aslında hiçbir şeye şaşırmamak lazımmış!

Bu kuralın sebebini anlamıyorum hala ?

Şuana kadar mantıklı bir açıklama duydunuz mu ?

Büyük darbe bu futbola ya. İyi futbol iyi oyuncularla oynanır. Bunun yerlisini yabancısın ayırmak ülke futboluna ihanettir. Irkciliktir. Biz nası ileri gideriz diye düşünürken bunlr ülke futbolunun paçalarından aşağıya çekiyor. Kim 6 yabancı kenarda bekletmek için alacak şimdi? Ha alma yetiştir diyorsan o oyuncunun yetişmesi içinde mücadele gücü yüksek rekabet edeceği oyuncularla oynaması gerekir. Hem kendi takımında hem rakipte. Sen bu kuralla bunun da önüne geçmiş oluyorsun. Milli takımdaki oyuncular Avrupada mücadele gücü yüksek oyunlar oynayabildigi için gelişiyor. Bunun bile idrakina varmayan adamların tff nin başında oturması utanılacak durumdur. Düşündükçe aklını çıldırıyor insan. Allah sizi bildiği gibi yapsın. tek zevkimizin içine sıçan her kim varsa sürünerek can verin. Normal ölmeyin emi.

3 kuruş etmeyen ortalama adamların fiyatıni 20 katına çıkardıniz bu kuralla.

GSCimbom Mobile App

Kimse itiraz edemiyor mu bu karara
Kuluplerin bi planlaması var şak diye böyle karar mı verilir. 8+6 olacak dersin 2 sene sonrası icin uygulamaya koyarsin bu ne lan böyle

Asıl yabancılar sizsiniz olm. Futbola yabancı şahısların bu alana girmesini engelleyen bir kural istiyoruz.

Futbola yabancı kuralı istiyoruz, uğursuz itler.

şu ülke insanında biraz akıl olsa bütün taraftarlar bir araya gelip büyük bir boykot başlatır

yayıncı boykotu, ürün almama boykotu

buradan forum yönetimine sesleniyorum gelin buradan tüm sosyal medyayı davet edin boykota @Keramettin TANRIVERDİ

Kimse itiraz edemiyor mu bu karara
Kuluplerin bi planlaması var şak diye böyle karar mı verilir. 8+6 olacak dersin 2 sene sonrası icin uygulamaya koyarsin bu ne lan böyle
Memleket muz cumhuriyetine döndü kimi kime şikayet edicen?

GSCimbom Mobile App

sonra git milli takımı destekle nah desteklerim

mahalle ligine çevirin ligi 20 takımla 6 yabancı sınırlamayla çağ dışı dinazorlar sizi

Milli takımın aldığı başarılı sonuçlardan rahatsız olan sahte milliyetçi keltoş ve patronu, ifb 3 4 tane yerli adam alınca hemen getirmiş saçma sapan uygulamayı

Alsınlar über kalite liglerini artık götlerine soksunlar. Benim için bitti buraya kadar

Ulan abv sizin söve söve yorulduk artık. Ulan yabancı sayısı sınırsızken yada sınızsıza yakınken, bi sürü genç futbolcun avrupaya gitti oynadı, milli takımın eskisinden daha başarılı oldu vs vs. Bu kararın mantıklı sebebi nedir peki. Topunuzun ben. Namussuz herifler

Umarım kesin karar değildir çıldırmak üzereyim ya kamuyo yoklamasıdır lütfen öyle olsun

Geri
Üst Alt