Yabancı Sınırı 8+6'ya Düşürüldü

çıldırmamak elde değil. insanların aklıyla dalga geçiyorlar resmen. şuandaki milli takım kadrosu nasıl oluştu herkes biliyor ama hala bişeylere sınır koyarak daha iyi olacağını sanan dini imanı para olan mutluluk düşmanları.

avrupa bizim neyimize, bein falan neyimize ya bizim.

Bu konu benim kirmizi cizgimdir, yururlukte kaldigi surece sizi orta çag liginizle basbasa birakiyorum

Bizim yerli kalitemiz gerçekten çok kötü var ya, Fenerbahçe 'nin Altay/Serdar/Nazım/Caner/Ozan/İrfan/Mert Hakan/Ferdi/Sinan gibi doğrudan kullandığı adamlar var bizde Taylan/Emre Kılınç ve Kerem var sadece Beşiktaş 'da çok farklı değil bizden Ersin/Rıdvan/Oğuzhan/Dorukhan/Töre filan var

Gidem de Ssport üyeliğini tazeleyem daha da süper lig maçları izlenmez

Bein i iptal ettirdikten sonra 1 yıldır kafam son derece rahattı. Ne kadar isabetli bir karar aldığımı şimdi daha iyi anlıyorum.

Forum ahalisine Snooker, Tenis ve Formula 1 gibi alternatif sporlar öneriyorum.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yerliler 500 bin etmezken 10 milyon edecek. Yazıklar olsun.

Bu kararın da daha önce verilenler gibi uygulanacağını sanmıyorum.bir haftaya iptal ederlerse kimse şaşırmasın

+6 yedeklerde olabiliyormu? Bok gibi federasyon bok gibi karar

atan oldu mu bilmiyorum ama efsaneyi analım

Bizim yerli kalitemiz gerçekten çok kötü var ya, Fenerbahçe 'nin Altay/Serdar/Nazım/Caner/Ozan/İrfan/Mert Hakan/Ferdi/Sinan gibi doğrudan kullandığı adamlar var bizde Taylan/Emre Kılınç ve Kerem var sadece Beşiktaş 'da çok farklı değil bizden Ersin/Rıdvan/Oğuzhan/Dorukhan/Töre filan var
İşte bu yüzden yabancı sınırı geliyor zaten bizim scouting güçlü yabancıda çünkü. Yerli yok bizde yerlileri fb para ile kafaliyir.

Lan mantığa oturan bir tane tarafı yok. Yabancı sınırı olmadıgında gençlerimizi rahatlıkla yurt dısına pazarlıyoruz kadroda tutmak için abartı maaşlar teklif edilmiyor gençlerde kendini avrupada geliştiriyor. Ama bu o çocukları belliki yine yerli piyasasını zirve yaptırmak istiyor gelmişine geçmişine soktuğumun keli

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt