Yabancı Sınırı 8+6'ya Düşürüldü

Taner Karaman: "Önümüzdeki üç sezonu da düşünürsek Süper Lig'de son 23 yılda yabancı kuralı 17 defa değişmiş olacak."

Eğitim sistemi gibi.

ben simdi yaklasik 20 senedir neredeyse gsnin her macini izledim ama artik yeter yav

sürekli ayni döngünün icinde takilip duruyoruz

gelecek ay zaten türkiyeye geliyorum digiyi komple iptal ederim

cok fazla rezaletlere ve hayal kirikliklarina sahit oldum gsde ama akbabayi düzenli olarak izlemek zorunda kalmak benim icin bardagi tasiran son damla olur

akbabanin 11de oldugu bir gsyi ben takip edemem kimse kusura bakmasin

petreleri izledim, bam ve sabriye katlandim ama bu kadari da cok fazla artik

yetti

böyle bos beles topculari izlemek icin hayat ve zaman cok kiymetli

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

hiç yabancı oynamasın hepsi yerli olsun. ne katkıları var?

Hahaha fucking gg

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Cibiliyetsiz herifler futboldan soguttunuz bizi şaibeli kararlarınızın içine gömülün

Hani 1 yıl ertelenmişti? Gerizekalılar.
Tamam işte 1 yıl ertelendi geçen yıl. Bu yıl da ertelenir falan deniyordu ama dediğini bu aralar yapıyor Nihat Özdemir. Önce küme düşenler bu sene gerçekten düştü, sonra da geçen yıl dediği gibi sadece 1 yıl erteleme oldu ve bu yıl yürürlüğe girdi.

Ben bu yüzden uzun zamandır söylüyordum forumda zaten burada yazılanların hepsi gereksiz ve anlamsız çünkü federasyonun yabancı kuralını kaç yapacağı belli değil diye. Şimdi her kulübün transfer planları 180 derecek değişir. Kenan Karaman ve Kaan Ayhan mutlaka alınmalı. Salih de alınmalı Beşiktaş'ın elinden. Şimdi yerlilerin değeri gereksiz bir şekilde uçacak işte. Saçma işler.

Sinirim bozuldu. Bu ülkede hep mi öküz başlı antiloplar bu federasyonun başına gecer

Gecmis yabanci kurali FTye ait olmasa değiştirip icine etmekle ugrasmazlardi bu kadar. Bunlar hala FT ile ugrasmaya devam ediyorlar abv

Kafayi bozdular yabanci siniri ile, kardesim suanki yabanci siniri ile simdiye kadar olmadi sekilde türk oyuncusu avrupaya gitti, milli takim bundan faydalandimi? Faydalandi avrupa sampiyonasina katildik, hele birde sen yabanci siniri komple kaldirsan kim bilir ne olacak ama yok ilaki düsürecekler

Niye eskiye dönüyoruz, eğer +3 +4 lüsistem iyi olsaydı değişirmiydi. Anlamak zor. Hadi yabancı sayısını azalt ama artıları bari kaldır. Artılı sistem çağ dışı ve başarısız bir sistem. 12-10-8 diye yabancı sınırı koy kabul ama artı nedir rezillik.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İhalelerden calinan paralar yetmemis bir de sanki hic yokmus gibi futboldaki ranti da artiralim demisler. Umarim caldiginiz paralar ve yediginiz haklar teker teker 7 sulalenizden cikar.

Geri
Üst Alt