Yabancı Sınırı 8+6'ya Düşürüldü

Bu arada Şenol denen dalkavuğu savunanlar vardı alın o moruğu bir yerinize sokun. Allah'ın bunağı bal gibi jenerasyonun üstüne kondu. Yabancı sınırı konusunda ötüp duruyordu zaten.

Fenerin de isine yaramaz bence. Altay, Ozan ve Irfan bence en gec gelecek sezon avrupaya kacmayi isterler. Ilk ikili bu sene bile gitmeyi isterlerse sasirmam. Ondan sonra kim kaliyor? Caner, Serdar, Nazim, MHY ve türk sayilirlarsa Özil ve Ferdi.

Yerli konusunda en avantajlı fener en dezavantajlı biziz herhalde bi de böyle deneyecekler feneri şampiyon yapmak için 3 yerliden biri sol bek umut ya da fb gönderirse caner biri taylan diğeri de kerem olur kalanlar yabancı

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim yapmamız gereken sahadaki 8 yabancıyı kaliteli hale getirmek olacak. Artık deneme için genç oyuncu oynatma olayını yapamayız. Türkiye içinden Uber yetenek olmadigi sürece yerli oyuncu almayacaksin. Şike kardeşliğine 2 ye bize 5 e kitlerler.avrupadaki gurbetçilere yönelmek lazim

Fenerin de isine yaramaz bence. Altay, Ozan ve Irfan bence en gec gelecek sezon avrupaya kacmayi isterler. Ilk ikili bu sene bile gitmeyi isterlerse sasirmam. Ondan sonra kim kaliyor? Caner, Serdar, Nazim, MHY ve türk sayilirlarsa Özil ve Ferdi.
Alman Mesutu Türk saymaları çok komik olur. Bu Koç yalamasi nihata yakisir

kereme yer açıldı.. taylan ve emre kılınç harici var mı 11 e girebilecek yerli?

Yinede bu kararı döndürmek gerekir. Yoğun şekilde taraftar baskısına kluplerde ortak olursa TFF basindaki kukla çapsıza geri adım artırırlar. Bu konuda gerekirse hükümete bile baskı kuracaksin. Tek zevkimiz olan futbolun içine etmelerine müsade edilmesin

Hiçbir takımın avantajına olan bi durum yok ortada daha az dezavantajlı olanlar var sadece. Bjk en dezavantajlı gözüküyor. Fb belki ozanı falan satıp bütçe yaratacaktı ama yerine yerli koymak da kolay değil o seviyede. Herkesin planları değişti buna sadece menajerler ve yetersiz yerli futbolcuları sevinir

milli takim insallah cökerde ebesinin nikahini tersten görürsünüz

Ben hukukçuyum.

Bu karar skandal . Sen kademeli olarak azaltacağım diyorsun da adam belki 4 yıllık kontrat yaptı geçen sene yabancısıyla. Her kulübü incelemedim de yabancı dolu olan kulüpleri 2 yılda nasıl bir anda azaltırsın daha arada sayıyı artırdın.

Hadi bunun yararını göremiyorsun. Türk oyuncular yabancı ülkelere giderek gelişiyorlar. Bunun farkına varamadın. Bu cepte.

Nasıl bir anda yabancı sınırını pat getirdim diyebilirsin. Sözleşmesi feshedilecek yabancı oyuncuların tazminatını ödeyebilecek misin?

İnanılmaz skandal bir karar. İşin sportif kısmını geçiyorum hukuksal olarak da skandal.

5 yıl içinde buna geçeceğiz. Ona göre önleminizi alın. 2025'te bu olacak.

Sportif boyutunu tartışırdım o başka. Hukuk skandalı bu karar.

Geri
Üst Alt