Yabancı Sınırı Kalkıyor mu?

Biz yine Burak ve Selçuk'u oynatırız.Aysal da gittiğine göre kaldırırlar zaten.

tapatalk

Fazla heves etmeyin de, ters köşeye gelmeyin sonra. TFF bu sonucta.

sinirsiz olursa ve gercekten hepsi oyniyabilecekse en gec 3 sezon sonra milli takim bunun faydasini görür, sonucta en gec 3 sezon sonra bütün kazikli olan yerli sözlesmeler bitmis olur, ve avrupaya kacan yerli futbolcu akini baslar, neden mi?

cünkü yerli futbolcunun piyasa degeri okadar düsecek ki yerliler arasinda artik 1mio tl kazanan kral futbolcu sayilacak ve bundan dolayi türk futbolcusu artik calisacak yada 200-300bin tl razi olacak cünkü hak edebilecegi en fazla bukadar olacak.

ocakta açıklanır seneye uygulanır bu sene değişmesi mümkün değil zaten. ulan 2019a kadar burak selçuk 3 milyon euro alacak kovsanda gitmez

Olm varya sen tam dayaklı adamsın. Yabancı sınırı kalkmış hala Burak forvette.

Dikkat ettiysen tek bir transfer bile yok kurdugum kadroda. Yoksa Tarik Camdal, Burak Yilmaz gibi adamlara gercekten bayilmiyorum.

Yabancı sınırı kalkarsa Muslera-Chedjou-Telles-Bruma-Sneijder dışında tüm yabancıları göndererek başta Darida ve Sigurdson olmak üzere genç dinamik yabancılar almalıyız.

Not: Farkındayım Melo yok. Bilerek yazmadım.

Sonunda Fatih Terim masaya yumrugu vurdumu? Bakti Milli Takima doymus Turk oyuncular geliyor, birsey yapmadan da gidiyorlar, ancak boyle cozulur mu demis?
Hic inanmadim ya, bu Tupcu oldugu surece kimseye inanmayin, simdi kalkti derler sonra hemen birsey daha uydurur.

tüpçü bir kukladır buna inkar eden var mı? terim tayyib erdoğanın desteğiyle gelmiştir terim ne derse o olur tüpçünün buna karşı çıkma gibi bir lüksü yok baksanıza tffden açıklama yapıyor hocamıza güveniyoruz diye hocaya yalakalık yapıyorlar

Sınır kalkarsa Eboue affedilir 8 yabancılı kadroyla ikinci yarıya devam ederiz

Yabancı sınırı kalkarsa Muslera-Chedjou-Telles-Bruma-Sneijder dışında tüm yabancıları göndererek başta Darida ve Sigurdson olmak üzere genç dinamik yabancılar almalıyız.

Not: Farkındayım Melo yok. Bilerek yazmadım.

Darida benim de bayagi hosuma gidiyor gecen sezondan beri Freiburgu tasiyan adam diyebilirim. Yabanci siniri olmayinca böyle oyunculara sans verebilmek güzel olur.

Rıdvan şeytanı ocakta gelecek yeni yabancı düzenlemesi falan demiş harbiden ALLAH ALLAH

Türk futbolunu takan kim ki yabancı sınırlaması kalkacak ?

Bu kural Fenerbahçe için Galatasaray aleyhine getirildi...Fenerbahçe'nin cezası bitecek önümüzdeki sene belki o zaman olur bak.Galatasaray'a da çöp yerliler dolunca,mali durumumumuz da sakat anında çıkartırlar. Herşey Fenerbahçe'ye bağlı yani A milli takım pek umrunda değil bu TFF ve arkasındaki gücün.

Valla kalemizda taş gibi bir oyuncu varken ve bundan hiçbir zaman vazgeçemiceğimiz için çok seviniyorum bu habere hatta kadromuzda ilk 11'de oynuyacak 8 yabancı varken 3 tanesini kulübede oturtmak çok saçma hatta Amrabat'ında döndüğünü düşünürsek çok iyi olur tek kötü yanı Tarık Olcan gibi oyunculara avuç dolusu para harcadık bunları hangi ailesi iyi adam karşılıyacak onu merak ediyorum ayrıyetten bu yabancı olayı yüzünden Menez ve Alex gibi yabancı oyuncularıda elden kaçırmışken şimdi Fenerbahçe'nin önünümü açıyorlar cezası bitiyor diye anlamış değişim fakat yine işimize yarıcağı için birşey diyemicek belki Selçuk ve Burak'ı satarız başka takımlara.

Geri
Üst Alt