Yabancı Sınırı Kalkıyor mu?

ilk 11 de 4 yerli oynadiktan sonra yabanci sayisi sinirsiz olsa neye yarar ? sonucta 7+sinirsiz yedek deseler daha iyi olurdu, yoksa ben mi yanlis anladim?

Son düzenleme:
ilk 11 de 4 yerli oynadiktan sonra yabanci sayisi sinirsiz olsa neye yarar ? sonucta 7+sinirsiz yedek deseler daha iyi olurdu, yoksa ben mi yanlis anladim?

İlk 11'de 7 yabancı oynatma hakkı var işte renktaş.Daha ne istiyorsun?

İlk 11'de 7 yabancı oynatma hakkı var işte renktaş.Daha ne istiyorsun?

biliyorum suanki duruma göre cok daha iyi ama en azindan yabanci siniri kaliyor demesinler, hemi ilk 11 de 4 tane yerli oynatmaya mecbur kalacaksin hemide birde nasil yabanci futbolcu transferi yapacagin diye kural katacaksin.

iyi tarafindan bakmak istiyorum ama eger 25 lik bir kadron varsa en azindan gene bunlarin yarisi türk olacak pek hosuma gitmedi, ama buna da sükür

İlk 11'de oynayan 4 yerli oyuncuya da bir kriter konulmalıydı. Mesela 4 oyuncudan 2'si 23 yaşından altı olacak diye.

sicze ilk 11 oynayan 4 türk kim olur ozaman ? heralde malesef gene selcuk, burak, sabri, türk stoper olur.

Yerli oyuncusuz olmaz zaten. İlk 11'de 4 yerli gayet iyi.

sicze ilk 11 oynayan 4 türk kim olur ozaman ? heralde malesef gene selcuk, burak, sabri, türk stoper olur.
Selçuk, Semih, Yerli stoper, Yerli sağ bek... Yerli stoper ve yerli sağ bek bulsak veya alttan çıkartabilsek gerçekten çok iyi olur

Ilk 11e karistiklari surece Turk futbolundan bir pok olmaz.. Izlemeyin daha iyi..

Boyle bir kurali DESTEKLEMIYORUZ ve ISTEMIYORUZ!

7+ sınırsız gibi bir şey olmuş.
Tabi 6+0+4 , 5+3 , 6+2 gibi saçma sapan sistemlerden kat kat iyidir.
Yedek kulübesi tamamen yabancılardan oluşturabiliyor mu merak ettim doğrusu.Yani ilk 11'de 4 yerli olmak zorunda diye maçında yine 4 Türk oyuncu ile tamamlanması zorunlu mu acaba ?
Zorunlu olmazsa bence güzel olur.Td lerin oyuna hamle yaparken elini rahatlatır.
Bizde 11'deki 4 Türk'ün mevkileri sağ bek , stoper , orta saha ve kanat olur muhtemelen.
Bu kural açıklanırsa yaz ayında ilk işimiz 2 veya 3 forvet almak olmalı.Yerli forvetleri şutlayalım takımdan.:38573:

Ağalar Terim 5-6 Ocak da açıklayacak tam anlamıyla ama güzel bir sistem geliyor gibi.en çok sevineceğim olay şişirilmiş Türk topçu bonservis ve maaşlarının yarı yarıya düşecek olması.

-----------------------------------------Muslera-------------------------------------
------Sabri---------------Ched---------------Sem-------------Tell-----------------
--------------------------Meo---------------Sel--------------------------------------
-------Nani-----------------------Sneijder---------------------Bruma---------------
-------------------------------------Burak--------------------------------------

Neyse ya, 622, 604, 530 gibilerinden daha iyidir. Olumlu bakiyourm önümüzdeki sezon'a.

İyi ama yine yanlış bir sistem, çünkü oyıncu değişiminde yine yerli yabancı muhabbeti dönecek. Yedeklerde mecburen en az 3-4 yerlin olacak. Aslında 18 de en az 7 yerli gibi bişey olmalıydı. Hangisi iyise o ilk 11 oynasın. İsterse 11 yabancı oynasın yerliler yrdek olsun. Şimdi kadro yapılanması doğru olmalı. Yerli kadro birbirinin yedeği olacak oyunculardan seçlmeli

Heveslenmeyin bence. Yarin çikip degistirmiyoz derler. Bu pislikler ne anlar futboldan? Kendi batakligimizda bogulalim derdindeler.

Koray | Sabri | Emre | SinanG.

________Muslera
Sabri Koray Chedjou Telles
________Melo Emre
Sinan ___Sneijder___ Bruma
__________Cissé

Ilk11 için bir Forvet ve seneye Melo 'nun yerine bi defansif DMC.
Çok Oyuncu almamız gerekmez...daha çok kadro küçültmeye gitmemiz gerekir.

Bruma&Telles duruma göre bakılır. ..sabır varsa oynatirsin veya transfer yaparsın onların satışlarından sonra.

Burak Selçuk Hamit vs.... Gidebilirler.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt