Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.612
- 8.716
- 2.163
ilk 11 de 4 yerli oynadiktan sonra yabanci sayisi sinirsiz olsa neye yarar ? sonucta 7+sinirsiz yedek deseler daha iyi olurdu, yoksa ben mi yanlis anladim?
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilk 11 de 4 yerli oynadiktan sonra yabanci sayisi sinirsiz olsa neye yarar ? sonucta 7+sinirsiz yedek deseler daha iyi olurdu, yoksa ben mi yanlis anladim?
İlk 11'de 7 yabancı oynatma hakkı var işte renktaş.Daha ne istiyorsun?
sicze ilk 11 oynayan 4 türk kim olur ozaman ? heralde malesef gene selcuk, burak, sabri, türk stoper olur.
Selçuk, Semih, Yerli stoper, Yerli sağ bek... Yerli stoper ve yerli sağ bek bulsak veya alttan çıkartabilsek gerçekten çok iyi olursicze ilk 11 oynayan 4 türk kim olur ozaman ? heralde malesef gene selcuk, burak, sabri, türk stoper olur.
Selçuk, Semih, Yerli stoper, Yerli sağ bek... Yerli stoper ve yerli sağ bek bulsak veya alttan çıkartabilsek gerçekten çok iyi olur
sicze ilk 11 oynayan 4 türk kim olur ozaman ? heralde malesef gene selcuk, burak, sabri, türk stoper olur.