Yabancı Sınırı Kalkıyor mu?

Semih :dejection::cower::hopelessness:

7+7 lafları dönüyor uzak kaldım iki gün boyunca öyle mi yapacaklarmış

...............muslera
Sabri....chedju....YABANCI. telles
Emreç.....melo....selçuk......sneijder
..........burak.......YABANCI

Seneye kadromuz böyle olur. 2 yabancı transferi yaparız. Kimse selçuk ve burakın kesileceğini beklemesin. Lakin yerli çöplerdrn kurtuluruz artık. Hamit- yekta- tarık falan gider. Semih balta umut ve sinan yedek yerliler olur

7+7+sınırsız sistemi olursa ; Koray Günter , Emre Çolak , Sinan Gümüş dışında as takımda oynatabileceğimiz bir yerli göremiyorum.

Birde potansiyel gözüyle bakılırsa Birhan Vatansever.

O yüzden eğer bu sisteme geçilirse tecrübeli ve kaliteli yabancıların yanına bu potansiyelli gençlerimizi serpiştirelim ki , ortaya güzel ve gelecek vadeden bir takım çıksın.

borcu olmayan kulüp sınırsız yabancı alabilecekken, borcu olan kulüplerde bu sayıda kısıtlamaya gidilecek.

bu durumda sadece genclerbirligi sınırsız yabancı alabiliyor.

Bu aşama da biz 3 yabancı oynatabiliyoz sanırım :D ulan ne biçim iş bu be..

Bu son dedikodu haberini beğenmedim.
Borcu olan yabancı az ala bioirmiş... Hiç oyuncu alamaz deseydiniz daha mantıklı olurdu.
Türk futbolcunun giyatı borclu olan kulübe ben bu durumda yine fahiş fiyatlara satarım.
Borçlu kulüp nede olsa istediği kadar yabancı alamıyor yine.

Bu son haberler doğruysa...
Riva satılması gerikir yoksa işimiz iş.
Gerciği bütün büyükler borclu ki en iyi yine biz sayılırız

hayır klüp borçluysa borçlu yabancı sınırında neden tffyi geriyor?

herkes kendi muhasebesini yapar. resmen zorbalık bu yaptıkları.

ne biçim karar ne biçim sistem bu kardeşim böyle saçmalık yok şu şart yok milli olcak yok altyapıdan yok üst yapıdan borcu olacak olmayacak bunu yapacaklar buda tutmayacak klasık türkıye yap olmadı boz yeni sistem getir neremız düzgünki türk futbolunu düzeltelim hemde tüpçüyle resmen bizim borcumuz cok diye transfer yapmayalım diye uydurulmuş bir sistem

Yabancı sayısı sınırsız olacaksa ve lokal oyuncu kalitesi artırılmak isteniyorsa yapılacak en mantıklı düzenleme bence şu olmalı. 24 kişilik maç kadrosunda 3 tane altyapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu.(18 veya 21 yaş kadrodan) Bunlardan 2 tanesinin 18 kişilik maç kadrosunda olma zorunluluğu, en az birtanesinin de 11 de oynama zorunluluğu veya sezon boyunca 5 altyapı oyuncusunun her birinin en az 5' er maçta oynatılmasının zorunlu yapılması.

GT-I9300 Tapatalk

saolsun taraftarimiz 2 sampiyonluk aldiktan sonra butun oyunlara boyun bukup anca sosyal medyadan laf cakan bir taraftar topluluguna dondu ..

butun oyunlar yapildi kulubumuz kaosa atildi cikti ve yabanci kurali kaldiriliyor ..

saolun varolun , ama bu maddi durumlarda bizde transfer yapilmaz . hele ki yabanci first class alinmayacaksa hic yapilmasin ...

Bu son haberler doğruysa...
Riva satılması gerikir yoksa işimiz iş.
Gerciği bütün büyükler borclu ki en iyi yine biz sayılırız

finansal olarak yine sikebahce bizden ondedir , zengin is adamlari saolsun parayi basiyor korkmuyor bizim fakir liseli toplulugu gibi ./.

galatasarayin borcu saliyorum 350milyon 2 yabanci alma hakki var , fenerbahcenin 310 milyon 10 yabanci alma hakki derlerse sasirmam, nasil olsa arada 40milyon fark derler cikarlar bu isden.

Yanlız aynı haberde alt yapıdan 6 oyuncu bulundurma zorunluluğu gibi birşey de vardı ki şikebahçe de orda patlar

Sony Xperia

Geri
Üst Alt