Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6+2'ye razı olanlar neyin kafasında
Cavcav'ın milleyette haberi çıkmış istifa ediceğim diyor. Demek anlaşamadılar bu kuralda da çünkü yalancı durumuna düşürdüler beni demiş. O değilde bjk neyine güvenipte 5+3 istiyor onu anlamıyorum la 1 tane adam gibi türk oyuncusunu söylesinlerTolga belki ama oda bir kör bir topal anlamadım
![]()
Kargalara dersini vermek lazım ,
Töre'yi alıp bunları ağlatacaksın , Oğuzhan'ın sözleşmesi bitiyor bildiğim kadarıyla son seneye girilen sözleşmede oyuncunun aldığı ücret bonservis olarak yatırılıp oyuncu alınabiliyor , vereceksin imza parasını Oğuzhanıda alacaksın bunlardan ,
Tabi birde şu var fener düşecek ama bunlarda kurtulamıyacak o zaman ne dediklerinin anlamı kalmayacak ,
Ağırlıgımızı koyupta esnetemedik şu kuralı yazık valla ya.
6+2+2 kimin için gelmişti semt takımı Bjk istedi diye fener isterse sınırsız olur ama biz isteyip hiçbirşeyi yaptıramıyoruz malesef.
Biz çirkeflik kahpelik bilmediğimiz için o renktaş. Bizim Galatasaray tarihimizden kaynaklanan birşey. Millet gibi afedersiniz yavşak değil bizim camia ve taraftarlarimiz. Biz başka şeylerle uğraşırız. Allah herkesin cezasını yakinda verir sen merak etme hiç.