Yabancı Sınırı Kuralı Değişiyor!

Ya bizimkiler 6+2'ye nasil evet derler? En azindan 8+2 filan olmasi lazim.

Fenerbahçe düşeceği için problem yok.

Kargalara dersini vermek lazım ,

Töre'yi alıp bunları ağlatacaksın , Oğuzhan'ın sözleşmesi bitiyor bildiğim kadarıyla son seneye girilen sözleşmede oyuncunun aldığı ücret bonservis olarak yatırılıp oyuncu alınabiliyor , vereceksin imza parasını Oğuzhanıda alacaksın bunlardan ,

Tabi birde şu var fener düşecek ama bunlarda kurtulamıyacak o zaman ne dediklerinin anlamı kalmayacak ,

Ağırlıgımızı koyupta esnetemedik şu kuralı yazık valla ya.

6+2+2 kimin için gelmişti semt takımı Bjk istedi diye fener isterse sınırsız olur ama biz isteyip hiçbirşeyi yaptıramıyoruz malesef.

Cavcav'ın milleyette haberi çıkmış istifa ediceğim diyor. Demek anlaşamadılar bu kuralda da çünkü yalancı durumuna düşürdüler beni demiş. O değilde bjk neyine güvenipte 5+3 istiyor onu anlamıyorum la 1 tane adam gibi türk oyuncusunu söylesinler :D Tolga belki ama oda bir kör bir topal anlamadım :D

Cavcav'ın milleyette haberi çıkmış istifa ediceğim diyor. Demek anlaşamadılar bu kuralda da çünkü yalancı durumuna düşürdüler beni demiş. O değilde bjk neyine güvenipte 5+3 istiyor onu anlamıyorum la 1 tane adam gibi türk oyuncusunu söylesinler :D Tolga belki ama oda bir kör bir topal anlamadım :D

Birşeylerine güvendikleri yok.

Amaç ''Galatasaray arayı açmasın biz stadı açtığımızda şartları daha kolay eşitleyebilelim''

Örümcek beyinli F.Orman Avrupadan kupa almadan gitmem diyor bir de 5 yabancı kuralını destekliyor adamda ki zihniyete gel :)

Antalyaspor 5+2 istemis (Cavcav, Milliyet)

:asd:

yapsalar bile 6+2 yaparlar, biliyorlar elimizde çok yabancı olduğunu Elmander,Drogba,Eboue,Burdisso gitse bile sıkıntı olur.

Kargalara dersini vermek lazım ,

Töre'yi alıp bunları ağlatacaksın , Oğuzhan'ın sözleşmesi bitiyor bildiğim kadarıyla son seneye girilen sözleşmede oyuncunun aldığı ücret bonservis olarak yatırılıp oyuncu alınabiliyor , vereceksin imza parasını Oğuzhanıda alacaksın bunlardan ,

Tabi birde şu var fener düşecek ama bunlarda kurtulamıyacak o zaman ne dediklerinin anlamı kalmayacak ,

o dediğin 30 yaş üstü futbolcularda geçerli

Ağırlıgımızı koyupta esnetemedik şu kuralı yazık valla ya.

6+2+2 kimin için gelmişti semt takımı Bjk istedi diye fener isterse sınırsız olur ama biz isteyip hiçbirşeyi yaptıramıyoruz malesef.

Biz çirkeflik kahpelik bilmediğimiz için o renktaş. Bizim Galatasaray tarihimizden kaynaklanan birşey. Millet gibi afedersiniz yavşak değil bizim camia ve taraftarlarimiz. Biz başka şeylerle uğraşırız. Allah herkesin cezasını yakinda verir sen merak etme hiç.

Biz çirkeflik kahpelik bilmediğimiz için o renktaş. Bizim Galatasaray tarihimizden kaynaklanan birşey. Millet gibi afedersiniz yavşak değil bizim camia ve taraftarlarimiz. Biz başka şeylerle uğraşırız. Allah herkesin cezasını yakinda verir sen merak etme hiç.

İnşallah

Valla kusura bakmayın ama ben şuan 6+2ye bile razıyım.Stoperleri Türk yaparsın 1 kanat oyuncusu koyarsın 6yı ilk 11'de böyle tamamlarsın. +2'De bir forvet bir kanat her türlü işde görür müdahalede edersin oyuna

Ayrıca şu tinercilerin elinden döve döve alacan Töreyi bak ne ağlarlar o zaman. Bizim çöp Danyi alıp stoper sorununu sözde halleden takımdan ne bekliyon gerçi. Büyük klüpmüş bide hadi ordan kertenkeleler..

Töre ve Almedyayı alalım tinerci açlardan.

Kural bizim önümüzü kapatmak içindi. Çünkü istedikleri yerli oyuncuları alıyorlar, alttan gelenler de iş görür. Bizde Salih Dursun 'u alıp Emre Çolak 'ı yetiştiririz işte.

yabancı sınırı ne yaa uefa koymuş sınırı alt yapıdan adam getir diyo şampiynlar ligi kadrosuna bu kadar sınır

Böyle 6+2 ler 5+3 ler falan olduğu sürece genç ve gelecek vadeden yabancı almak anlamsız. hayroviçden ontiverodan nasıl faydalanacaksın. 8 yabancında elit olacak hepsi kaliteli olacak pişmiş olacak. Türkiyede başarı ancak öyle gelir. Bruma bile anlamsız kalıyor hatta.

Geri
Üst Alt