Şimdi hayalleri bırakalım ve gerçeklere dönelim;
Onur Recep Kıvrak - Muslera d.k. sonra 15 m.e. satılıp bu para ts ye verilerek alınmalı.
Gökhan Töre - Pazarlık yapmadan 7.5 m.e. fesih bedeli pazar akşamı verilmeli, p.tesi imza atmalı
Olcan Adın - Sözleşmesi 1 yıl kaldığı için 3-4 m.e + takasta Salih,Hayrovic,Ontivero,Ceyhun,G.Zan önerilmeli enaz 2 si verilmeli
Hakan Çalhanoğlu - Almak istiyorsak enaz 10 duruma göre 12 m.e. kadar çıkılmalı alınmalı.
Tolgay Arslan - Ben gereksiz buluyorum aman aman bir oyuncu değil yekta yedek için yeterli.
Mevlüt Erdinç - Mutlaka alınmalı gerekirse tsye jest amaçlı olcan ve onur transferlerine karşılık umut gidebilir.
Gökhan İnler - Gelmez, alamayız.
Ömer Toprak - Gelmez, alamayız.
Arda Turan - Artık bir hayal, belki emre.b. gibi 32 filan olduğunda yuvaya dönüş.
Nuri Şahin - Dortmund 8 m.e. bonservisini aldı artık gelmez.Atı alan üsküdarı geçti.
Serdar Taşçı - Bu sezon 4-5 maç oynadı rusyada gelsede 11 oyuncusu olarak güvenilmez sakatlık nüksedebilir.
Aras Özbiliz - Töre yerine alınabilir ama ben törenin alınarak kargalara darbe vurulması taraftarıyım.
Tarık Çamdal - 1 m.e. almak varken Salih kazmasını 2.75 aldık Es-es şimdi 5.m.e. ister takas 3.me
Erkan Zengin - Yaşlı, gelmesini istemem.
Uğur Demirok - Sözleşmesi bitti mutlaka yedek stoper olarak alınmalı.
İshak Doğan - Tellese alternatif olacak tek türk, furkan+1 m.e.
Emrah Başsan - Gereksiz olur ant bile yedekti.
Serdar Gürler - Aman aman bir oyuncu değil gereksiz
Sefa Yılmaz - Kargalar alsın bunu töre yerine kayseriden yediğimiz kazık yeterli.
Aydın Karabulut - Sivasla imzalayacak.Ön sözleşme yaptı.
İlkay, mesut, hayalden bile öte..!
Son olarak Caner Erkin - Avrupaya gider yada şikecilerle mezara kadar sözleşme yapar, karaktersizin teki olmasına rağmen, oynadığı futbol ve şikecileri kalbinden vurmak için gelmesini isterim.Ama sanmıyorum oda istemez bizi.
Alınması gereken yabancılar :
Alex - PSG = Sözleşmesi 1 yıl kaldı 3-4 m.e. bonservis ve iyi bir yıllık ücret 2+1 imza ( Defansta lider geriden oyun kurma, melo ve telles faktörü)
Etoo - Chelsea = Sözleşmesi bitiyor chelsea uzatmayacak d.costayı alacaklar zaten, 2 m.e. imza parası sneijderin yıllık ücreti 2+1 imza ( Sneijder ile interdeki uyumu ve tecrübesi, Drogbadan daha çok katkı vereceğine inanıyorum. )
Kafamdaki 11 :
onur
tarık semih alex(psg) telles
g.töre selçuk melo h.çalhanoğlu
sneijder
etoo
amrabat = İspanyada başarılı oldu yedek kanat olarak kalmalı
bruma=Türkiye kupası ve türkiye liginde içerdeki hafif maçlarda rolantide takılacak.
eboue (ş.ligi için kalmalı gitmez zaten)
Burak ve chedjou satılmalı.