Yabancı Sınırlaması 5+3 Oldu

ulan şu fenerbahçenin şikeden Avrupadan men edilmesi en çok bizi vurdu

şerefsizler yabancı futbolcu musluğunu kestiler

görün bakın seneye tekrar serbest bırakacaklar yabancı kontenjanını fenerin avrupa kupalarına katılabilmesini bekliyor onun bunun evlatları

hala inler diyorlar anlasılır değil. O teröristi takımda görmek istemiyorum.

Şimdi hayalleri bırakalım ve gerçeklere dönelim;

Onur Recep Kıvrak - Muslera d.k. sonra 15 m.e. satılıp bu para ts ye verilerek alınmalı.

Gökhan Töre - Pazarlık yapmadan 7.5 m.e. fesih bedeli pazar akşamı verilmeli, p.tesi imza atmalı

Olcan Adın - Sözleşmesi 1 yıl kaldığı için 3-4 m.e + takasta Salih,Hayrovic,Ontivero,Ceyhun,G.Zan önerilmeli enaz 2 si verilmeli

Hakan Çalhanoğlu - Almak istiyorsak enaz 10 duruma göre 12 m.e. kadar çıkılmalı alınmalı.

Tolgay Arslan - Ben gereksiz buluyorum aman aman bir oyuncu değil yekta yedek için yeterli.

Mevlüt Erdinç - Mutlaka alınmalı gerekirse tsye jest amaçlı olcan ve onur transferlerine karşılık umut gidebilir.

Gökhan İnler - Gelmez, alamayız.

Ömer Toprak - Gelmez, alamayız.

Arda Turan - Artık bir hayal, belki emre.b. gibi 32 filan olduğunda yuvaya dönüş.

Nuri Şahin - Dortmund 8 m.e. bonservisini aldı artık gelmez.Atı alan üsküdarı geçti.

Serdar Taşçı - Bu sezon 4-5 maç oynadı rusyada gelsede 11 oyuncusu olarak güvenilmez sakatlık nüksedebilir.

Aras Özbiliz - Töre yerine alınabilir ama ben törenin alınarak kargalara darbe vurulması taraftarıyım.

Tarık Çamdal - 1 m.e. almak varken Salih kazmasını 2.75 aldık Es-es şimdi 5.m.e. ister takas 3.me

Erkan Zengin - Yaşlı, gelmesini istemem.

Uğur Demirok - Sözleşmesi bitti mutlaka yedek stoper olarak alınmalı.

İshak Doğan - Tellese alternatif olacak tek türk, furkan+1 m.e.

Emrah Başsan - Gereksiz olur ant bile yedekti.

Serdar Gürler - Aman aman bir oyuncu değil gereksiz

Sefa Yılmaz - Kargalar alsın bunu töre yerine kayseriden yediğimiz kazık yeterli.

Aydın Karabulut - Sivasla imzalayacak.Ön sözleşme yaptı.

İlkay, mesut, hayalden bile öte..!

Son olarak Caner Erkin - Avrupaya gider yada şikecilerle mezara kadar sözleşme yapar, karaktersizin teki olmasına rağmen, oynadığı futbol ve şikecileri kalbinden vurmak için gelmesini isterim.Ama sanmıyorum oda istemez bizi.

Alınması gereken yabancılar :

Alex - PSG = Sözleşmesi 1 yıl kaldı 3-4 m.e. bonservis ve iyi bir yıllık ücret 2+1 imza ( Defansta lider geriden oyun kurma, melo ve telles faktörü)

Etoo - Chelsea = Sözleşmesi bitiyor chelsea uzatmayacak d.costayı alacaklar zaten, 2 m.e. imza parası sneijderin yıllık ücreti 2+1 imza ( Sneijder ile interdeki uyumu ve tecrübesi, Drogbadan daha çok katkı vereceğine inanıyorum. )

Kafamdaki 11 :

onur

tarık semih alex(psg) telles

g.töre selçuk melo h.çalhanoğlu

sneijder

etoo

amrabat = İspanyada başarılı oldu yedek kanat olarak kalmalı

bruma=Türkiye kupası ve türkiye liginde içerdeki hafif maçlarda rolantide takılacak.

eboue (ş.ligi için kalmalı gitmez zaten)

Burak ve chedjou satılmalı.

bence kimse hayal kurmasin bu sinirla avrupada basari hayall, bu acik ve net.

elindeki en iyi kaleciyi gönder türk oynasin diye onuru al defanasda bir türk oynasin diye bir türk oynat derken biz daha cok finalin hayalini görürüz.

Tribünde yabancı oturtmak yasaklandı mı beyler?????

Az önce bir haberde Bjk bu değişikliği Tahkime goturmeyecekmis diye haber yapıldı.

Madem bizim işimize yaramıyor bari biz tahkime götürelim.

5~0~3 olarak kalsın.

Lanet gelsin hepsine...

AB Vatandaslari oyuncular icin bizim bir dava vardi,o noldu hic bir haber yok?

Ayrica 5+3 de Mancini nin basarili olma sansi dusuk bence ..

Lucescu ile sansimiz kismen artar. (gibi)

salihe felan 2.7m verip alan yönetimden ben en iyi yerlileri almalarını felan beklemiyorum seneye büyük ihtimal burak umut forveti felanda olacak kısaca gelecek sezondan oldukça umutsuzum geçmiş olsun

Sayarim ama zor.

alinacaklari sayim, bizim takimdaki lerine sen karar ver:

Tarik

Mevlut

Tore

Gokhan Inler

Olcan

Tolgay

Hakan ve Omer i soylemiyorum bilerek cunku onlari alamayiz zaten..

Muslera'yi göndermiyorum demek forvet ve defansi Türk yapıyorum demektir.

Hazır önümüzde Dünya Kupası var 20 milyon € gibi bir ücrete satıp eksikleri giderebiliriz.

yemin ederim futboldan soguttular o saydiginiz türk oyunculardan kaliteli diyebilecegim belki ömer toprak ,hakan calhanoglu ve tolgay gerisrisi yalan.

Muslera'yi göndermiyorum demek forvet ve defansi Türk yapıyorum demektir.

Hazır önümüzde Dünya Kupası var 20 milyon € gibi bir ücrete satıp eksikleri giderebiliriz.

Hic zannetmiyorum, Muslera yi feda etmem. Burak kalsin ozaman, Muslera i satip yerine IBrahimovic gelecek degil sonucta. Ayrica kimse Muslera ya o paralari saymaz Monaco haric. Butun takimlarin ust duzey kalecileri var cunku.

Eskisehir'den Tarik ve Leverkusenden Ömer Toprak sart oglu sart :

_________Muslera______________

Tarik___ÖmerT___Semih____Telles

Hamit___Selcuk___Melo____Bruma

__________Sneijder____________

___________Burak_____________

Yedekler : Ufuk,Balta,Amrabat,Chedjou,Sabri,Emre,Yekta,Umut,Koray,Veysel,UmutG,Berk vs vs :(

Yedek yabanci bir Forvet aklima gelmedi. En kötü Webo tarzinda olmali.Yedek durmayi sorun etmeyecek biri olmali.Keske Evertonda'ki Mirallas tarzi birini alsak.Harika olurdu .+ Offensiv-Allrounder bir Transferi daha sart

Allah belani Versin Yildirim Demirören

Geri
Üst Alt