Yabancı Sınırlaması 5+3 Oldu

Burak Yılmaz'ın sözleşmesinde madde olmasa o parayı bile vermeyecek olan Galatasaray yönetimi, yerli oyuncu için hele bir de kaleci için 15 falan vermez, gerçekçi olalım biraz.

7-8 bile teklif eder miyiz, pek inancım yok.

O zaman oturp ağlamanın faydası yok, ne deyim.

Hem musleradan gelecek para ile alırız ancak ki o durumda bizimkilerden para çıkmayacak.

Biraz farklı yani

Bu rezalet gerçekleşirse ben bu ligi izlemem bu ne rezalet ?

Uefa şunlara cezayı veremedi bir türlü.Lanet olsun ya lanet...

LAnet olsun.

4. yildiz bye bye, artik seneye bu takim hic cekilmez.

-Burak Yilmaz kadar sansli adam yoktur, seneye banko 11 de.

-Yabanci santrafor defteri kapandi.

-Yabanci kanat defteri kapandi.

-Yabanci defans transferi kapandi.

Amrabat geri gelir yedekler arasinda, Dany de aynen yedek olarak geri gelir.

Muslera-MElo-Telles-Sneijder- Chedjou/Bruma kalir galiba..

Bizim icin felaket. Bittik artik gecmis olsun.

Muslera

Veysel-Semih-Koray-Telles

Melo-Selçuk

Olcan-Sneijder-Bruma

Burak

Şöyle bir takım şekillenir büyük ihtimal. Yabancı transfer olacağını sanmıyorum bu transfer döneminde. Hatta +3'te Eboue, Amrabat bile kalabilir. Çünkü alacağın adamı yedek bırakamazsın. Onlar yerine bu oyuncular yedek olabilir.​

Fatih Terim e 'selamlar' bu arada, cok calismis gece gunduz baksaniza, Tupcu oyle diyordu, 5+3 kimsenin aklina gelmemisti :mad:

Yaziklar olsun, artik Avrupa da falan ceyrek final hayal, AL de finalden kimse bahsetmesin..

Onun fikri tamamen sınırsız olması yönündeymiş de, onu sallamadık dedi kader arkadaşı canlı yayında resmen

Demekki isini cok iyi yapiyor sayin Terim, adami sallamiyorsa demekki kuzu gibi olmus desenize.. Yazik gercekten, boyle buyuk bir kisinin bu kadar kuculmesi gercekten yazik onun adina..

1 tane yabanci transferi yapabiliriz (oda yedek icin:mad:) en fazla oda Eboue/Hajrovic/Amrabat a bagli.. Daha fazlasi imkansiz.

Fırsatçı köpekler açıklamanın zamanına bak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 tane yabanci transferi yapabiliriz (oda yedek icin:mad:) en fazla oda Eboue/Hajrovic/Amrabat a bagli.. Daha fazlasi imkansiz.

Bruma ilk 11 başlamaz. Büyük ihtimal stoper tecrübeli yabancı olur.

Baştan beri hiç istemiyordum ama Olcan'ı almak şart oldu. + Töre tabii ki..

Bruma ilk 11 başlamaz. Büyük ihtimal stoper tecrübeli yabancı olur.

Baştan beri hiç istemiyordum ama Olcan'ı almak şart oldu. + Töre tabii ki..

Butun planlarimiz bozuldu, seneye Avrupa daki maclarimizi da etkileyecek..

Hala ileride Burak'ı yazanlar var.Burak kalmalı ama yedek olmalı.Eğer yedek kalınca takımı karıştıracaksa gönderilmeli.Kesinlikle yabancı forvet şart.Ben olsam Telles'i kesip Sabri'yi koyarım ama Burak'ı 1.santrafor yapmam takıma.

Hala ileride Burak'ı yazanlar var.Burak kalmalı ama yedek olmalı.Eğer yedek kalınca takımı karıştıracaksa gönderilmeli.Kesinlikle yabancı forvet şart.Ben olsam Telles'i kesip Sabri'yi koyarım ama Burak'ı 1.santrafor yapmam takıma.

5+3 de Burak banko 11..(malesef)

Geri
Üst Alt