Yabancı Sınırlaması 5+3 Oldu

Zamanında tolga 1 milyona neden alınmadı? Tolga bizde olsaydı bjk 5 yabancıyı asla kabul edemezdi

Alınabilecek Türk oyuncula,r oldugundan daha pahalıya mal olacaktır. Büyük kulüpler için en kötü yanı bu.

------------------------------muslera---------------------------

yerli---------------semih----------ö.toprak-----------------telles

-----------------------------melo---------------------------------

gökhan töre------------selçuk(inler)-------------------------yabancı(bruma)

--------------------------sneıjder-------------------------------

------------------------yabancı forvet-----------------------

kısacası yabancılaron kim olacağından çok yerlilerin kim olduğu önemli kaliteli yerli oyuncular olsa piyasada kuralın zaten anlamı olmaz fakat bu kuralla artık büyük takımlar anadolu takımları gibi olacak

Forum yoneticilerine sesleniyorum. Burada alenen haksiz ceza, kumpas gibi deli sacmalarindan bahseden sike yandasi su zati lutfen ihrac edin!

Alenen şike yapan takımın taraftarı rekabetteki eşitlikten bahsediyor. Ulan senelerdir Senin şike yaptığın sezonlardaki Galatasarayın hakkı ne olacak.Kumpasmış hadi lan ordan..

Kardeşim atın şunu forumdan . yeter bee...

.............................Onur.................

Sabri/Hamit.....Semih...Ömer......Telles

....................Melo.......
Selçuk.................

Robben/Nani....Sneijder.........Hakan Ç.

..........................Dzeko........................

Bruma + Chedjou + Amrabat ,
Burak , Umut, Hakan , Emre , Yekta , Veysel , Olcan , Ceyhun

Onur = 6-7 m euro

Olcan = 5-6 m euro

Robben = 10-12 m euro

Hakan Ç. = 9-10 m euro

Dzeko = 12-13 m euro

değişece yeauhhh davalar açıldı yeauhhhh ne kandırdılar forumda milleti be yok değişecek yok ünal başkan buyuktur vs vs...

Ben idda ediyorum. Şu klübe en az taraftar kadar bağlı başkan ve yöneticiler olsaydı ortalıkta ne demirören kalırdı nede başkası..

Muslera

Veysel - Semih - Ömer Toprak - Telles

Melo - Selçuk

(Töre,Olcan veya sağlam bir Hamit) - Sneijder - Menez(Podolski vb. golcü kanat)

Burak Yılmaz​

kaleye hemen onuru koyan arkadaşlar bu kural yanlız bize değil ts de bu saatten sonra onuru hayatta satmaz hatta olcanıda satmaz artık bir kulüpten oyuncu alacaksak kapıyı 6-7 milyondan açarlar hemen geçikmeden almanyada alınabilecek oyunculara yönelmeliyiz.Ayrıca tüpçünün daha çnceki senelerde kulüplerin de onayladığı kağıdı bizden kim onayladıysa yada buna kim izin verdiyse istifa etsin

Daha 2dk önce Breaking Bad'i bitirdim.

Siz bana Demirören'in adresini verin, ben oraya Oldtimer ile girer isi bitiririm.

Zamanında tolga 1 milyona neden alınmadı? Tolga bizde olsaydı bjk 5 yabancıyı asla kabul edemezdi

Yahu zamanında Olcanıda alırdın, Töreyide alırdın Alperi bile alırdın. Ama sende senelerdir olduğu gibi yönetici yok. Hepsi hobi niyetine takım tutan adamlar. Çoğu zaman umrunda olmaz bu adamların.

Muslera, Dünya Kupası'nda da iyi performans gösterirse, kesin teklif gelir ve satarız bu yabancı kuralı sonucunda.

Mancini de kalsa, kim gelirse gelsin onay verir bu transfere. (15 ve üstü gibi rakamlara)

Onur için paraya kıyar mıyız ? Bu transferi çözebilir miyiz ? Orası soru işareti tabi.

İyi abi gez toz zaten boşver girme daha iyi ben artık foruma her girdiğimde canımı sıkan bir şey okuyorum. Bak yeni geldim yine canım sıkıldı. Bir zevkimiz var hafta sonları onuda mahvettiler hep sorun hep olay. Biri çıkıp kurtarsın artık şu futbolu bunların elinden.

hic bir sey ve hic kimse icin üzülüp moralini bozmaya degmez.. takma onları ya bosver hayatin tadini cikartmaya bak,genc olmanin her saniyesini doyasiya yasamalisin..herkese ve herseye inat hayatin güzelliklerinden mahrum kalma...amacim nasihat etmek degil,sadece zamanimizi nedense sacma sapan degersiz islerlen mesgul ettigimizi farkedemiyoruz..neyse cenem acildi noktayi koyma zamani geldi artik..:)

Alıntı yapmazsak zaten yazar yazar bir süre sonra yazmaz.

Boşuna rating yaptırmayın böylelerine ya.

Bu arada

Futbolu forum düzeyine inecek kadar takip eden hiç kimse gelip ben tarafsızım, fanatik değilim demesin bana bu bir. Başka takım taraftarı olup kimliğini deşifre edip yazmak için mazoşist olmak lazım zira şu koşullarda bu da nokta.

Muslera satılırsa onurdan hariç yerli kaleci yok piyasada.

Fiyatı en az 15 milyon olur onurun galiba.

Musi 20 ye satmaya bak.

15 onur 5de kassaya

hic bir sey ve hic kimse icin üzülüp moralini bozmaya degmez.. takma onları ya bosver hayatin tadini cikartmaya bak,genc olmanin her saniyesini doyasiya yasamalisin..herkese ve herseye inat hayatin güzelliklerinden mahrum kalma...amacim nasihat etmek degil,sadece zamanimizi nedense sacma sapan degersiz islerlen mesgul ettigimizi farkedemiyoruz..neyse cenem acildi noktayi koyma zamani geldi artik..:)

Doğru söylüyorsun abi, gereksiz şeylerle canımızı sıkıyoruz boşu boşuna..

Muslera satılırsa onurdan hariç yerli kaleci yok piyasada.

Fiyatı en az 15 milyon olur onurun galiba.

Musi 20 ye satmaya bak.

15 onur 5de kassaya

Burak Yılmaz'ın sözleşmesinde madde olmasa o parayı bile vermeyecek olan Galatasaray yönetimi, yerli oyuncu için hele bir de kaleci için 15 falan vermez, gerçekçi olalım biraz.

7-8 bile teklif eder miyiz, pek inancım yok.

Geri
Üst Alt