Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.208
- 9.267
- 2.018
Zamanında tolga 1 milyona neden alınmadı? Tolga bizde olsaydı bjk 5 yabancıyı asla kabul edemezdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum yoneticilerine sesleniyorum. Burada alenen haksiz ceza, kumpas gibi deli sacmalarindan bahseden sike yandasi su zati lutfen ihrac edin!
değişece yeauhhh davalar açıldı yeauhhhh ne kandırdılar forumda milleti be yok değişecek yok ünal başkan buyuktur vs vs...
Zamanında tolga 1 milyona neden alınmadı? Tolga bizde olsaydı bjk 5 yabancıyı asla kabul edemezdi
İyi abi gez toz zaten boşver girme daha iyi ben artık foruma her girdiğimde canımı sıkan bir şey okuyorum. Bak yeni geldim yine canım sıkıldı. Bir zevkimiz var hafta sonları onuda mahvettiler hep sorun hep olay. Biri çıkıp kurtarsın artık şu futbolu bunların elinden.
Haksız cezalar ? Kumpas düzen ?
Taptap
hic bir sey ve hic kimse icin üzülüp moralini bozmaya degmez.. takma onları ya bosver hayatin tadini cikartmaya bak,genc olmanin her saniyesini doyasiya yasamalisin..herkese ve herseye inat hayatin güzelliklerinden mahrum kalma...amacim nasihat etmek degil,sadece zamanimizi nedense sacma sapan degersiz islerlen mesgul ettigimizi farkedemiyoruz..neyse cenem acildi noktayi koyma zamani geldi artik..![]()
Muslera satılırsa onurdan hariç yerli kaleci yok piyasada.
Fiyatı en az 15 milyon olur onurun galiba.
Musi 20 ye satmaya bak.
15 onur 5de kassaya