Yabancı Sınırlaması 5+3 Oldu

aynen bende pek ugruyamiyorum eskisi gibi..girdigim zamanlar sana denk gelmedim diye selam cakim dedim kardesime.:).yalniz bu isim olayina alisamadim bir türlü..:crushed:is güc ugrasiyoruz salih,havalar isindi diye artik gezmek daha mantikli gelyior...

İyi abi gez toz zaten boşver girme daha iyi ben artık foruma her girdiğimde canımı sıkan bir şey okuyorum. Bak yeni geldim yine canım sıkıldı. Bir zevkimiz var hafta sonları onuda mahvettiler hep sorun hep olay. Biri çıkıp kurtarsın artık şu futbolu bunların elinden.

Çok güzel bi karar. bence bu 5+3 en çok Fenerbahçe'ye yarayacaktır. yerli kadrosu kaliteli. Şu anda bile ( Volkan, Gökhan, Caner, Egemen, M. Topal, Emre, Alper) direkt oynayabilecek oyuncuları var.

En çok size yarayacağı doğru da çok güzel bir karar nedir Allah aşkına :) Bana göre 7 yabancı bile yetmezdi.

--------Muslera

Hamit-semih koray telles

---------Melo

------Inler ---Arslan

Töre ----Forvet --Sneijder

* LG G2 Tapatalk *

muslera

veyso-semih-kaan-telles

melo-selçuk

töre-sneijder-burak

balotelli

yapacak birsey yok.

hiç istemesem de hazır bonservisi de yok şu caner ve töreyi alalım

oynatmasak da alalım. cl de oynayacaz gelmek isterler tabi verelim yıllık 3+ milyon maksat fbjk kudursun

Caneri alalim diyenler ? :D

* LG G2 Tapatalk *

5+3 bütün takimlarin kalitesini düsürecek ama yine de en cok Fenerbahce´ye yarayacak.

Sadece lige konsantre olmus bir takim icin bu kontenjan siniri avantaj.

Biz yine 3 kulvar falan filan derken, her hafta rotasyon derken, yine büyük ihtimalle yaristan kopariz.

Çok güzel bi karar. bence bu 5+3 en çok Fenerbahçe'ye yarayacaktır. yerli kadrosu kaliteli. Şu anda bile ( Volkan, Gökhan, Caner, Egemen, M. Topal, Emre, Alper) direkt oynayabilecek oyuncuları var.

ne açıdan güzel bir karar acaba Türk futbolunu geliştirme açısından mı yoksa Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi şike yaptığı tescilli olan takımları korumak acısından mı güzel bir karar

Biz simdi SLde napacaz? :(

Fener akillandi simdi BJK ne istiyor? Lanet olsun, LANET OLSUN

ardayı alamayız ama kiralamayı denesek keşke, 4. yıldız için oynamak ister cl de var hem atletico da bazen yedek kalıyo burda her maç forma garanti

zaten seneye tüpçü şikeci fenerbahçesinin cezası biteceği için sınırı kaldırır

6+0+4 daha iyiydi hiç değilse 10 yabancın olacaktı kadroda Avrupa hepsini kullanabilirdin. Yedekte duran 3 yabancının morali bozuk olacak tribünle farkı yok hemde 2 yabancı eksilecek. Adam akıllı olarak en iyi uygulama 2 sene önceki gibi 6+2+sınırsız yapmaktı o sene fb yarı biz ş.liginde çeyrek oynadık ligde baya çekişmeliydi seneye büyük ihtimal herkes anadoludan 2 maç iyi oynayana 5-6 milyon vercek çoğu takım maddi olarak baya sıkıntıya girecek sonra bize neden yabancılar 30dan sonra geliyor derler sen böyle yaptıkça tabi gelmez

Şu günlerde tepkiyi azaltmak için şu açıklamayı yapacak kadar şerefsiz bir adamsın sen..Tabi sen kendini çakal zannediyorsun.Ama sanada hak veriyorum.

Karşında aciz bir Galatasaray yöneticileri var.Yapacakları tepkileri ancak taraftar baskısı dolayısıyla yapan bir yönetim. Sende şerefsiz tüpcü bunların karşısında istediğin gibi at koşturuyorsun.Senelerdir şikeci azizin koşturduğu gibi.

Diğer klüplerle birlikte hareket ederek imza mı toplanacak ne halt edecekler bu federasyonu hemen indirmeliler dicem ama nerde öyle başkan ve yönetici..

Hadi gerçeklerden bi haber yönetim şakşakcısı taraftarlar bekliyorum sizi hükemet arkasında, o kadar kolay mı söylemlerinizi..

Toprak ve Calhanoglu hemen alinmasi gerek

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Ah ulan kargalar zamanında karşı durmadik şimdi ah vah

ömer toprak gökhan inler olcan alınmalı acilen bu şikeci kuşlar saldırmadan.ayrıca sırf tinerci yavşak camia beşiktaş ta oynayan gökhan töreyi hemen devreye girip almalıyız parası neyse verelim bu yavşaklar ağlasın dursun

töre yarın maçtan sonra kişisel eşyaları aldığı andan sonra iletişime geçirilip imza attırılmalı başkanın yerinde olsam direk rubinle anlaşır gökhanın menejeri ilede işi bitirip haftaya açıklarım

Bu tur kisiler neden bu forumdan ban edilmiyor? Ne isi var sikeci takimin taraftarinin burada bir de sike yanlisi federasyonun GS dusmani kararlarina seviniyor, "cok iyi olmus" diyor?

5 : Muslera-Telles-Melo-Sneijder-yabancı forvet

+3 : Bruma-yabancı kanat-yabancı stoper

Eboue,Chedjou,Amrabat,Dany gönderilmeli.Ontivero ve Hajrovic kiraya verilebilir.Ya da Amrabat-Hajrovic-Ontivero üçlüsünden biri takımda tutulup yabancı kanat alınmayabilir.Ya da Chedjou takımda tutulup yabancı stoper alınmayabilir.

Geri
Üst Alt