Yabancı Sınırlaması 5+3 Oldu

Sağol abi bu aralar baya meşguldüm iyiyim sen nasılsın konuşamıyoruz uzun süredir

aynen bende pek ugruyamiyorum eskisi gibi..girdigim zamanlar sana denk gelmedim diye selam cakim dedim kardesime.:).yalniz bu isim olayina alisamadim bir türlü..:crushed:is güc ugrasiyoruz salih,havalar isindi diye artik gezmek daha mantikli gelyior...

Şimdi bu sınırlama milli takım için yapılıyor değil mi?Bu durumda Selçuk,Burak,Caner vesaire Avrupa'ya gidip daha üst düzey oyuncu olabilir mi?Kulüpler oyuncaları mecbur kalıyor.2 kat fazla para veriyor.Karlı çıkan milli takım olmuyor.Sadece futbolcular oluyor.

yabanci serbest olsa tabiiki zor olmaz.

dedigin gibi turkiye ligini yabancisizda kazanabilirsin ama onun icin mevcut kadronda hakan c., gokhan tore, g. inler, omer toprak, vs gibi ust duzey oyuncular olmali. yoksa sabriyle, ceyhunla, aydinla olucak is degil bu.

Evet aynı fikirde olsamda asıl hedefe yine ulaşamayız.

Sadece avrupada olmak ile yetinmek istemiyorum aynı yönetim ve bir çok Galatasaraylı gibi.

Kupa istiyorum ordan yine artık. Türk kökenli dream team kursan alamasın kupayı bence.

Kura şansı ile belki.

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Türk futbolu mahvettiler

Olcan ve Töre ne olursa olsun alinmali.

●○●

Evet aynı fikirde olsamda asıl hedefe yine ulaşamayız.

Sadece avrupada olmak ile yetinmek istemiyorum aynı yönetim ve bir çok Galatasaraylı gibi.

Kupa istiyorum ordan yine artık. Türk kökenli dream team kursan alamasın kupayı bence.

Kura şansı ile belki.

ayni fikirdeyiz. o ust duzey turk oyunculari alirsak turkiye problem olmayabilir ama istedigimiz avrupadaki basari icin yinede yeterli degil. istedigimiz tarz basari icin maalesef yabanci sinirinin serbest kalmasi lazim. buda olmayacagi icin biz en iyi yerlileri toplamaliyiz.

Muslera,Sneijder,Telles,Melo banko yabancılarımız olur zaten geriye 1 yabancı hakkın kalıyor onuda YABANCI FORVET için kullanırız +3 kalıyor onuda eldeki diğer yabancılarımız olan Bruma,Dany,Hayrovic için kullanırız zaten. Drogba kesin gidecek ve Amrabat,eboue yide göndermemiz gerek.

Aras Ozbiliz,Olcan,Gökhan Töre ve Erkan Zengin den 2sini almak şart oldu. Kanatlar Türk olursa Yabancı forvet oynatabiliriz.

Zor ihtimalli transferlerimiz Ömer Toprak,Hakan Çalhanoğlu ve Yanına Tolgay,Yunus Malli vb. gibi potansiyelli adamlar iyi olurdu.

Neden İstifa ettiremiyoruz ?? 15 takım 6+2 istemiyor muydu ? Simdi o takımlar birlesip TFF düsürmeli..

Stopere ve sağ beke yabancı isteyenler online mı?

Fiko yine belgelerle tehdit etmis anlasilan yoksa 15 kulüp yükselsin diyordu bir tek kargalar 5+0+3 istiyordu

ayni fikirdeyiz. o ust duzey turk oyunculari alirsak turkiye problem olmayabilir ama istedigimiz avrupadaki basari icin yinede yeterli degil. istedigimiz tarz basari icin maalesef yabanci sinirinin serbest kalmasi lazim. buda olmayacagi icin biz en iyi yerlileri toplamaliyiz.

3 sene bilmem önce olsa neyse derdik belkide.

Çeyrek final, son 16, hedef en büyük kupa gaz vermeler yönetimizden.

Realiteye döndük tff saolsun. Biraz bu tokat acı oluyor coğumuza ister istemez galiba

Çok güzel bi karar. bence bu 5+3 en çok Fenerbahçe'ye yarayacaktır. yerli kadrosu kaliteli. Şu anda bile ( Volkan, Gökhan, Caner, Egemen, M. Topal, Emre, Alper) direkt oynayabilecek oyuncuları var.

Muslera

Alex Telles

Melo

Bruma

Sneijder

5 yabancı tamam zaten.

Sonra Türk Futbolu gelişmiyor yaee dersiniz.

Geri
Üst Alt