Yabancı Sınırlaması 5+3 Oldu

Oldu olacak yabancı oyuncuları toptan yasaklasınlar. 5 yabancı nedir lan? Seneye şampiyonlar ligindede ilerleyemeyiz. Ligde de eldeki yerlilerle pek birşey olmaz gibi. Bu durumda Muslera da oynayamaz. Yedek olur ancak.

Tümer dangalağı bu sistem dezavantajlı bir sistem dedi. Başta hayret ettim bunu nasıl söyleyebildi diye ama sonra sebebini de kulübede 3 yabancı olması yerli oyuncunun sonradan oyuna girmesine de engel olur şeklinde açıklayınca ha dedim tamam normale döndü. Adamın kafa yapısına bak ya. Hiç yabancı oynatmayalım da bunlar da rahatlasın bari.

Ki dediği de saçma esasında, çünkü bir yabancıyı yerlinin yerine oyuna almak istersen gene bir başka yabancının yerine bir yerli sokman gerekiyor. Yani merak etmesin, o yerlilerden biri mutlaka girer oyuna, istesek de istemesek de kurtulamıyoruz bu yerlilerden.

Yakinda gurbetciler yabanci diye sayacaklar, bu federasyondan beklerim acikcasi.

Bir de işin komik tarafı; futbolun patronu yabancı sınırı kalksın istiyor, 15 kulüp 6+2 diyor, 2 kulüp çekimser kalıyor, 1 kulüp 5+0+3 diyor bu adam da çıkıp kuralı 5+3 yapıyor. Güler misin ağlar mısın...

Kime göre neye göre karara bağlanıyor bu iş

yinede 603 den daha iyi, bari diger üc yabanci pratik icin oyuna girebilir, ama en iyisi serbest...

Tek bir iyi ! yönü belirsizliğin olmaması oldu , yani geçen seneki gibi bir durum yok , bugünden itibaren kesinleşmiş bu kurala göre hareket edilecektir ,,

önceliğin şikeci kardeşlere zarar vermek üzerine olmalı ,

kargalardan Töre kesinlikle kopartılmalı , sözleşmesinin son senesine girecek olan Oğuzhan için kanuni her türlü girişim yapılmalı ,,

büyük şikecilerde Caner için gereken tüm girişim yapılmalı transfer edilmeyedebilir ama fenere pahalıya patlatılmalı Caner'in imzası ,,

TS den Olcan sözleşmesinin son senesine giriyor ve mutlaka alınmalı keza Onur ile ilgili bir haber mevcut telaffuz edilen miktarlar ise oldukça makul denebilecek düzeyde Onur İstese Serbestti! bordomavi.net Trabzonsporlular Birligi 1999 ,,

Bursaspordan Şener'in 5 TL lik bir fesih bedeli var bildiğim kadarıyla günümüz şartlarında oldukça makul gerekirse ilişkileri iyi tutmak adına daha fazlasıda verilip alınması gerekir diye düşünüyorum ,,

Altyapımızdan çıkma bir oyuncu olan Uğur Demirok'unda sözleşmesi bitiyor ve serbest kalıyor Semih'in oynadığı yerde Uğur mutlaka oynayabilir bence ,,

Bu aptalca sınırlama yüzünden transfer dönemini çok iyi geçirmemiz gerekiyor.

Tarık, Ömer Toprak, Gökhan Töre mutlaka alınmalı.

Çağdışı düşünen,vizyonsuz,geri zihniyetli,kıskanç Galatasaray düşmanları !

Gecmis olsun, birinci ligde kendi kendimize oynayalim. Avrupaya gitmeyelim bosu bosuna. Zaten bu turk oyuncularla bir cacik olmayacak. Bir senemiz bosa gidecek. Allah belanizi verecek. Yaziklar olsun seref yoksunlari. Vizyonunza tukereyim sizin. Nasil bir memleketir arkadas.

Hukumetin den tut futboluna, siyasetinden tut her kösesine kadar batmisiz...ne duzen var ne kural..kimin ne dedigi belli degil.. Vallahi turkiyede yasayan renktaslarima aciyorum.. Allah sabir versin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamlar resmen gündemi dağıttı yine.

Yine kısır döngüsüne soktu bizi.

Bravo Yıldırım Demirören yine becerdin.

Şerefsiz fırsatçı herif ya soma'yı kendi çıkarlarına alet edip kuralı açıkladıgı zamana bak.

Yatıcak yeriniz yok

Şimdi 5+0+3 olsa anlarım bu kuralın altında bütün takımların imzası var.Ama nasıl 5+3'e geçiliyor.Hani bir kişinin bile imza atmaması kural değişikliğinin engellemesine yeterdi.Şimdi bizim yönetim 5+3'e tamam mı dedi yok fenerasyon yine fenerin işine geldiği gibi mi davrandı.

Yalniz cidden oturup dusunuyorum da bu 5+3 kuralinin bi aciklamasi olamaz ya. Hayir takimlar 1 turk oyuncu daha fazla oynattigi icin Turk milli takimi daha mi iyi duruma gelecek, Turkiye'den daha iyi oyuncular mi cikacak. Ben bi aciklama bulamiyorum, bu sinirlama Turk takimlarinin Avrupada basarisini engeller baska da bisey yapmaz. Ulan Bulgaristan'da bile Ludogorets 3 sene once 2 ligdeydi, adamlar ciktiktan sonra 3 sene arka arkaya sampion oldular bu senede UEFA'da Lazio'yu fln elediler. Ilk 11'de sade 3-4 bulgar oyunculari var gerisi yabanci. Yani bu sinirlamayi bir tek bizim tupcu kafa dusunebilir.

Diğer sezon takımı izlemeyeceğim kesinlikle.

Yeteneksiz yerli oyuncular bu sene bıktırdı iyice zaten şimdi ilk 11 de 6 tane kazma türk oyuncusu hiç çekilmez.

hepiniz bu başkanın yapacaklarından ve de bu camiadan korkuyorsunuz i.neler.5+3 müş.toplamı kadar eşşekler .. seni şerefsiz herif.biz bu oyunuda bozarız seneyede şampiyonda oluruz beyler.siz hiç canınızı sıkmayın...

Kime göre neye göre karara bağlanıyor bu iş

Rekabeti sağlama olayına göre.

Eğer bir uçak uçuşa geçmeye hazırsa ve diğer uçak veya uçaklar o seviyede değilse; uçuşa geçmeye hazır uçağın mensubu olduğu şirket lobisi de diğerleri gibi kuvvetli olmazsa, uçuşu engellemek ve rekabeti sağlamak için havaalanı kapatılır.Uçuşa geçmeye hazırlanan uçağın yakıtı boşaltılır,kanatları çıkartılır....Böylece rekabet düzeyi korunur. Diğer hava yolu şirketleri de rahat bir nefes alır, havaalanı sahibine minnetlerini sunarlar. Herkes mutlu mesut olur,kanatları hasar gören uçağı hurdaya çıkarmak için elbirliğiyle çalışmaya devam edilir.Nitekim kendini toparlar da yeniden uçmaya kalkar, mazallah rekabet düzeyi korunmaz...Ne de olsa rekabet diğerinin ulaştığı noktaya gelmek değil,o diğerini kendi çöplüğüne çekmektir...Gökyüzü uçaklar için ancak bir hayal olarak kalmalıdır...

Geri
Üst Alt