Yabancı Sınırlaması 5+3 Oldu

Yabancı transferleri iptal o zaman, Ne kadar yerli varsa toplamalıyız.

Salih Dursun için boş yere 2.750 veren yönetim, kaliteli yerliler için gerekeni yapacak, şart.

Umarım seneye Ontivero.Hajrovic,Chedjou kontenjanını yedek yapıpta 1 yılı daha çöpe atmayız

Muslera, Telles, Melo, Sneijder, Bruma + 3 yabanci (stoper, kanat, forvet)

Olan yine Bruma´ya olacak anasini satayim.

Kaliteli yerli transferine hücum. Baska care kalmadi.

Yeterli olsa da olmasa da, Töre, Mevlüt, Calhanoglu, Arslan, Inler gibi oyunculara saldirmak lazim.

Baskan ve Yönetim da uyuyor heralde. AB Kuralina noldu? Alo Lütfi Alo Sedat`?

Allah belasını versin senin gibi adamın.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

forvetsiz olmaz gerekirse muslerayı satalım ama forvetsiz olmaz yabancı forvet şart

muslerayi nasil satiyoruz. kimi oynaticaz yerine. o tren kacti. tolgayi cok ucuza almazsan ve onuruda serbest kalma opsiyonu varken almazsan boyle ortada kalirsin. senelerce neler cektik kalecisizlikten hatirlamiyormuyuz. ben kanat taraftariyim cunku besinci yabanci kanat olmazsa (muslera-telles-melo-sneijder) yine bu seneki gibi kanatsiz ve cift forvet tarzi sacma bir futbol izleyecez.

tabii bende yabanci forvet isterim ama su durumda eger bir hakkimiz kaliyorsa ben onu kanata (menez gibi) kullanmayi tercih ederim. zaten bruma duzelip form tutarsa kanat olayini halleder ama tabii brumanin drumunun ne oldugunu bilmedigimizden kanat oyuncusu alinmali. forveti burak, mevlut (eger alinirsa) ve berk ile oyle veya boyle gotururuz (ne kadar yeterli olmasada).

böylelikle dany,eboue,amrabat "yedek kalsak bile olur, gitmeyiz" diye tuttururlar

::::::::::::::::::::::::::::!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:::::::::::::::::::::::::::::::

Muslera - Telles - Melo - Sneijder - X

X= Santrafor, Bruma, Stoper

1 tane Türk stoper, 1 tane Türk bek, 1 tane Türk kanat almak şart.

Kısacası; Türk olsun yeter!

Onur falan gelmez bize. Oradan ekmek çıkmaz.

Besiktas ve Fener ne isterse o oluyor bu ulkede futbolda. Lanet olsun boyle ulkeye, lanet olsun boyle lige.

-----------------------------------------muslera------------------------------------

----veysel----------semih-------------ömer toprak------------telles-------

------------------------melo-----------------------selçuk---------------------------

----------------------------------------sneijder---------------------------------------

------gökhan töre/aras özbiliz-----------------------------------menez-----

-------------------------------------------burak----------------------------------------

sinan bolat

ufuk

bruma

hajrovic

chedjou

koray

umut

emre çolak

hamit

sabri

hakan

yekta

----------------------------Muslera--------------------------

Tarık--------------Semih------Balta---------------Telles

----------------------Melo--------Selçuk------------------

Töre---------------------Sneijder------------------Olcan

------------------------------Yabancı------------------------

Kanada 2 yerli kesinlikle şart oldu.Stopere de 1 yerli alsak fena olmaz.Ayrıca Telles'e ve Selçuk'a alternatif yerli oyuncular almamız lazım.

Bütün takımlara annanemizin liginde başarılar. Hiç çekemem 12 tane yerli futbolcu izlemeyi her maç. Kendi takımımdakilere bile tahammül edemiyorum.

Futbol zevk için oynanır. Lig TV'ye ayda 60-70 TL'yi takımımız bu ligde mücadele ettiği için vermiyoruz. Derbiler dahil artık hiç bir maçı izlemem.

Lig TV'ye vereceğim para ile bütün İngiltere ligi maçlarını izler, futboldan zevk alırım.

Hamit'i falan kadroda tutmak farz oldu.

Burak konusuna hiç girmiyorum zaten. Banko oynayacak.

Geri
Üst Alt