Yabancı Sınırlaması 5+3 Oldu

alacan iyi yerlileri. eze eze şampiyon olucan yabancci siniri nyemiş göstereccen.

bunun amacı galatasaray muslerayı satmak zorunda kalsın. Bu sezon yabancı sınırı en çok galatasarayı vurdu yine aynısını yapmak yada önümüzdeki sezon yerliye yatırım yapalım feneVin cezası bitsin 8taşın stadı açılsın ozaman serbest bırakırlar yerliler ve 30 milyon€ elimizde patlasın diye galatasaraya ekonomik zarar vermek

Brumaya kadroda yer verenlere hayret ediyorum. Bruma bitmiştir. Geçmiş olsun.Zaten zor yer bulabilen bir oyuncunun boyle uzun süreli bir sakatlıktan döndükten sonra bizde verimli olma ihtimali yok denecek kadar azdır. İtiraz edenler olsa da zamanla bunu hepimiz görcez.

Bruma bize Fatih Terim'in kazığıdır. Biz ne real ne manchesteriz 10 milyon euroluk genç yetenek kulübede tutamayız. Hazır oyuncu almalıydık.

İyiki böyle bir kazık atmış.Bruma yabancılar tarafından bile dünya çapında futbolcu olabilecek potansiyeli sahip futbolcu olarak görülüyor.Sen 10 milyon euro diyorsun zaten satmaya kalksan anında verirler o parayı.Belli bir piyasası olan bir futbolcu.Devre arası gelen teklif buna en iyi örnek.

Olcan adin veya hakan calhanoglu'ndan en azindan biri gelse cok iyi olur.

Defansta da ömer toprak'i alacak gücümüz olduguna inanmiyorum. koray günter var. Gökhan zan da mutlaka kalmali.

Bruma'nin sakatlanmasi hep mancini'nin sucu. Adamin ne isi var sag bek'te?!

Umarim iyi bir hazirlik kampi gecirir ve ilk 11'de oynama firsati bulur. Tam sneijder'in istedigi tip oyuncu + bizim de cok ihtiyacimiz olan bir topcu stili.

Ben bruma'yi gerekirse forvete bile koyarim burak yerine bence cok da iyi oynar.

şu "muslera yerine türk kaleci şart" hipotezini ortaya çıkaran arkadaşın ağzına 180ºlik bir açı güzergahı takiben kürekle vurup beyninde ziioootaaannngggggççççççç sesi çıkarasım var...

la kardeşim dany, eboue, amrabat, burdisso, filan kadronda olacak ama sen muslera'yı satacaksın öyle mi???? muslera, melo, sneijder'i tutar hepsini satarım yine de muslera'yı satmam... hele refleks kalecisi olmanın dışında hiç bir özelliği olmayan onur kıvrak için hiç satmam...

İyiki böyle bir kazık atmış.Bruma yabancılar tarafından bile dünya çapında futbolcu olabilecek potansiyeli sahip futbolcu olarak görülüyor.Sen 10 milyon euro diyorsun zaten satmaya kalksan anında verirler o parayı.Belli bir piyasası olan bir futbolcu.Devre arası gelen teklif buna en iyi örnek.

Belki doğru ifade edemedim. Anlatmak istediğim potansiyeli olan bir oyuncuyu parlatcak bir takım değiliz. Gerek Mancini gerek takımın yapısı, yabancı kuralı vb. sebeplerden dolayı buna uygun bir zemin yok. Biz direkt onbir oyuncusu alsak takıma daha fazla katkı sağlardı. Üstüne bir de sakatlık eklenince bu oyuncudan da verim alacağımıza hiç ihtimal vermiyorum. Bu ikinci sene olacak eğer bu sene doğru dürüst oynayamazsa katkı sağlayamazsa on milyonluk oyuncu bir transfer hatası olacaktır.

Belki doğru ifade edemedim. Anlatmak istediğim potansiyeli olan bir oyuncuyu parlatcak bir takım değiliz. Gerek Mancini gerek takımın yapısı, yabancı kuralı vb. sebeplerden dolayı buna uygun bir zemin yok. Biz direkt onbir oyuncusu alsak takıma daha fazla katkı sağlardı. Üstüne bir de sakatlık eklenince bu oyuncudan da verim alacağımıza hiç ihtimal vermiyorum. Bu ikinci sene olacak eğer bu sene doğru dürüst oynayamazsa katkı sağlayamazsa on milyonluk oyuncu bir transfer hatası olacaktır.

Fırsat transferiydi denedik olmadı deriz.Bruma'dan zarar yapmayız ama en kötü 10'a satarız yine.

Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Yabancı ST (Gomis) , 5 eti zaten.

Yedek yabancılar: Bruma-Stoper-Sağ bek

Yedek yabancıları sezon içinde efektif biçimde kullanabilirsek ŞL'de daha az sorun yaşarız.

Bu durumda alınacak yerli kanatlara ihtiyacımız olacak. Onlar da herkesin belirttiği gibi Töre-Olcan ikilisi. Sonuç olarak gene kaldık Xelcuk'a. :(

allah senin gibi tüpcünün ve yoldaslarinin belasini versin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Yabancı ST (Gomis) , 5 eti zaten.

Yedek yabancılar: Bruma-Stoper-Sağ bek

Yedek yabancıları sezon içinde efektif biçimde kullanabilirsek ŞL'de daha az sorun yaşarız.

Bu durumda alınacak yerli kanatlara ihtiyacımız olacak. Onlar da herkesin belirttiği gibi Töre-Olcan ikilisi. Sonuç olarak gene kaldık Xelcuk'a. :(

Sadece yabanci forvet alsak yeterli. Cunku; Yedek stoper chedjou kalir. Kalan bi yabanci hakki da lucas ya da amrabat icin kullanilir. Bu 5+3 kurali yuzunden yerlilere yatirim yapmaliyiz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bizim için aslında 4+3 diye işliyor bu kural , çünkü klübedeki yabancıyı oyuna sokman için oyundan bir yabancı çıkarman gerek , Muslera'yı değiştirme şansın olmadığı içinde pratikte bu kural 4+3 ,,

Hatta daha ileri gidersem ekstra olumsuz durumlar haricinde Melo ve Sneijder'inde oyundan çıkması çok zor hatta bu ikiliye alınması muhtemel yabancı santrforuda ekleyin ,

oyundaki 4 adam içerisinde çıkartılması en muhtemel adam Telles kalıyor geriye ,,

Ben mevcut durum içerisinde yerli bir sol bek transferini şart görüyorum ,, hatta şartlar elverirse Melo'yu gerektiğinde kompanse edebilecek bir oyuncunun transferinide ,

son olarak ise tüm Galatasaray düşmanları için dileklerimi Allah'a (c.c.) ediyorum !

Bizim için aslında 4+3 diye işliyor bu kural , çünkü klübedeki yabancıyı oyuna sokman için oyundan bir yabancı çıkarman gerek , Muslera'yı değiştirme şansın olmadığı içinde pratikte bu kural 4+3 ,,

Hatta daha ileri gidersem ekstra olumsuz durumlar haricinde Melo ve Sneijder'inde oyundan çıkması çok zor hatta bu ikiliye alınması muhtemel yabancı santrforuda ekleyin ,

oyundaki 4 adam içerisinde çıkartılması en muhtemel adam Telles kalıyor geriye ,,

Ben mevcut durum içerisinde yerli bir sol bek transferini şart görüyorum ,, hatta şartlar elverirse Melo'yu gerektiğinde kompanse edebilecek bir oyuncunun transferinide ,

son olarak ise tüm Galatasaray düşmanları için dileklerimi Allah'a (c.c.) ediyorum !

İshak Doğan transferi şart.

Renkdaş seninle aynı fikirdeyim bu 5+3 galatasarayı sıkıntıya sokmak için çıkarıldı tıpkı geçen sezon ki 6+0+4 kuralı gibi İSYANNNNNN..........:sopa:

Renkdaş hatta bu sezonun transfer politikasını herşeyi özetlemişşin müthiş eksizsiz analiz bravo :005:

Geri
Üst Alt