Baris Goktas
Ulubatlı Souness
- 27 Ocak 2011
- 30.311
- 1
- 1.173
alacan iyi yerlileri. eze eze şampiyon olucan yabancci siniri nyemiş göstereccen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Brumaya kadroda yer verenlere hayret ediyorum. Bruma bitmiştir. Geçmiş olsun.Zaten zor yer bulabilen bir oyuncunun boyle uzun süreli bir sakatlıktan döndükten sonra bizde verimli olma ihtimali yok denecek kadar azdır. İtiraz edenler olsa da zamanla bunu hepimiz görcez.
Bruma bize Fatih Terim'in kazığıdır. Biz ne real ne manchesteriz 10 milyon euroluk genç yetenek kulübede tutamayız. Hazır oyuncu almalıydık.
İyiki böyle bir kazık atmış.Bruma yabancılar tarafından bile dünya çapında futbolcu olabilecek potansiyeli sahip futbolcu olarak görülüyor.Sen 10 milyon euro diyorsun zaten satmaya kalksan anında verirler o parayı.Belli bir piyasası olan bir futbolcu.Devre arası gelen teklif buna en iyi örnek.
Bruma hangi mevkide oynadı Ahmet Bey?
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belki doğru ifade edemedim. Anlatmak istediğim potansiyeli olan bir oyuncuyu parlatcak bir takım değiliz. Gerek Mancini gerek takımın yapısı, yabancı kuralı vb. sebeplerden dolayı buna uygun bir zemin yok. Biz direkt onbir oyuncusu alsak takıma daha fazla katkı sağlardı. Üstüne bir de sakatlık eklenince bu oyuncudan da verim alacağımıza hiç ihtimal vermiyorum. Bu ikinci sene olacak eğer bu sene doğru dürüst oynayamazsa katkı sağlayamazsa on milyonluk oyuncu bir transfer hatası olacaktır.
5+3 deki +3 yedek mi yoksa kadroya alamıyor muyuz ?
5+3 deki +3 yedek mi yoksa kadroya alamıyor muyuz ?
Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Yabancı ST (Gomis) , 5 eti zaten.
Yedek yabancılar: Bruma-Stoper-Sağ bek
Yedek yabancıları sezon içinde efektif biçimde kullanabilirsek ŞL'de daha az sorun yaşarız.
Bu durumda alınacak yerli kanatlara ihtiyacımız olacak. Onlar da herkesin belirttiği gibi Töre-Olcan ikilisi. Sonuç olarak gene kaldık Xelcuk'a.![]()
Bizim için aslında 4+3 diye işliyor bu kural , çünkü klübedeki yabancıyı oyuna sokman için oyundan bir yabancı çıkarman gerek , Muslera'yı değiştirme şansın olmadığı içinde pratikte bu kural 4+3 ,,
Hatta daha ileri gidersem ekstra olumsuz durumlar haricinde Melo ve Sneijder'inde oyundan çıkması çok zor hatta bu ikiliye alınması muhtemel yabancı santrforuda ekleyin ,
oyundaki 4 adam içerisinde çıkartılması en muhtemel adam Telles kalıyor geriye ,,
Ben mevcut durum içerisinde yerli bir sol bek transferini şart görüyorum ,, hatta şartlar elverirse Melo'yu gerektiğinde kompanse edebilecek bir oyuncunun transferinide ,
son olarak ise tüm Galatasaray düşmanları için dileklerimi Allah'a (c.c.) ediyorum !
Bizim için aslında 4+3 diye işliyor bu kural , çünkü klübedeki yabancıyı oyuna sokman için oyundan bir yabancı çıkarman gerek , Muslera'yı değiştirme şansın olmadığı içinde pratikte bu kural 4+3 ,,
Hatta daha ileri gidersem ekstra olumsuz durumlar haricinde Melo ve Sneijder'inde oyundan çıkması çok zor hatta bu ikiliye alınması muhtemel yabancı santrforuda ekleyin ,
oyundaki 4 adam içerisinde çıkartılması en muhtemel adam Telles kalıyor geriye ,,
Ben mevcut durum içerisinde yerli bir sol bek transferini şart görüyorum ,, hatta şartlar elverirse Melo'yu gerektiğinde kompanse edebilecek bir oyuncunun transferinide ,
son olarak ise tüm Galatasaray düşmanları için dileklerimi Allah'a (c.c.) ediyorum !