- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.683
Arkadaşlar gerçeğine yakın şöyle normal hayatta da giyilebilecek kaliteli forma satan site biliyor musunuz. Orijinal formalar 500-600 olunca bu yola baş koydum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahmutpaşa forever.Arkadaşlar gerçeğine yakın şöyle normal hayatta da giyilebilecek kaliteli forma satan site biliyor musunuz. Orijinal formalar 500-600 olunca bu yola baş koydum
O kadar oldu mu ? yavOrijinal formalar 500-600 olunca
Çıkıyor da güvenemiyorum deneyimleuen varsa diye sorayım dedimİnstada kurcala orada bulursun anca knk
İnstaya ben de güvenmem kanka. Nerede oturuyorsun istanbulsa bi kapalı çarşı mahmutpaşa falan yap baya yer varÇıkıyor da güvenemiyorum deneyimleuen varsa diye sorayım dedim![]()
Sivasta bulamadım, Vasfi gardroptan kullanmadıklarını verse yeter de vermiyor @Vasfi Vuralİnstaya ben de güvenmem kanka. Nerede oturuyorsun istanbulsa bi kapalı çarşı mahmutpaşa falan yap baya yer var
Süvazda napıon kanka yaSivasta bulamadım, Vasfi gardroptan kullanmadıklarını verse yeter de vermiyor @Vasfi Vural
3 aya fakültem bitecek inşallahSüvazda napıon kanka ya
İnş kanka, ben de dedim aha hemşo buldum herhalde. Sivaslıyım ama sivasta yaşayanın akli melekelerindr sorun vardır3 aya fakültem bitecek inşallah
Son icraatim Naci’yi ünide kıstırmak olacakİnş kanka, ben de dedim aha hemşo buldum herhalde. Sivaslıyım ama sivasta yaşayanın akli melekelerindr sorun vardır
Son icraatim Naci’yi ünide kıstırmak olacak
Gs forması almayacağız ya abi niye terso yaptınForuma yakında kilit vurulur.
Galatasaray forumunda replika forma soruluyor şaka gibi.
Başlığı revize edelim o halde Emre admirimGs forması almayacağız ya abi niye terso yaptın
Seninde değişme yetkin var.Başlığı revize edelim o halde Emre admirim