Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Akıl akıl akıldan üstün, zevk zevkden lezzetlidir derler;
Sade ve yağlı katmeri yanıda ne ile götürmek lazım ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adresi ver önce kına yolliyam..Siyanür
sence gene gelip, hemen durumdan vazife çıkarır mı dersin..

Onu denemiştim güzel gidiyodu, ama domates tarla, yani gerçek lezzetinde değilse aroma ayarını bozuyo be emmoğlu..peynir dometes
Siyanür
Aslında biliyosundur, orta çağlar zamanında krallar, imparatorları siyanürle zehirlenmekten korumak için küçük yaşlardan itibaren artan minik dozlarda siyanür katarlarmış yiyeceklerine, Ki ileride siyanürle zehirlenme suikasti yaşarsa ölmesin hayatta kalsın diye bağışıklık kazandırmak için..adresi ver önce kına yolliyam..

Saolasın..küflü pendir, sarı çekirdeksiz üzüm, tarla domatı...beyaz peynir üzüm domates

Domates biber ve ayran harika olur
Domates biber tamamda sanki ayran gibi serin/soğuk bi içecek yerine tereyağlı olduğu için sıcak bişeyler, mesela duble çay falan daha canlı sanki...
Kırmızı etli kebaplar veya yağın eritilerek kullanıldığı yemek/yiyeceklerin yanında pek soğuk içecek kullanmıyorum mecbur kalmadıkça.Reyis yoğurtlu kebapların yanında bile ayran içen biri olarak pek objektif olamıyorum![]()
reis sen aşçı mısınKırmızı etli kebaplar veya yağın eritilerek kullanıldığı yemek/yiyeceklerin yanında pek soğuk içecek kullanmıyorum mecbur kalmadıkça.
Midenin ısısını düşürerek eriyen yağın tekrar yoğunlaşarak tam hazmedilememsine neden olduğu için...
hayır.. O da nerden çıktı ivan bebekreis sen aşçı mısın