Yağlı Sade Katmerin Yanında Ne Yenir?

Tamer Tuna

10 Numara!
tereyagli-katmer-tarifi_890_395.jpg

Akıl akıl akıldan üstün, zevk zevkden lezzetlidir derler;
Sade ve yağlı katmeri yanıda ne ile götürmek lazım ...​

Bahceden yeni toplanmis salatalik biber domates
Yapildi yendi mutlu olundu.
Good memories...

bahçeyi metropolde bulmak zor da
benim tercihim şimdilik taze çıtır çıtır tarla biberi ve haşlanmış yumurta..

peynir dometes

beyaz peynir üzüm domates

adresi ver önce kına yolliyam..
Aslında biliyosundur, orta çağlar zamanında krallar, imparatorları siyanürle zehirlenmekten korumak için küçük yaşlardan itibaren artan minik dozlarda siyanür katarlarmış yiyeceklerine, Ki ileride siyanürle zehirlenme suikasti yaşarsa ölmesin hayatta kalsın diye bağışıklık kazandırmak için..

Bana şimdilik siyanür suikasti ihtimali yok seviyede olduğu için dediğin korunma takviyesine de şimdilik gerek yok..:asd:

Belediyenin siyanürlü suyu bize yeterince bağışıklık sağlamıştır yıllarca.. ;D Saolasın..

Reyis yoğurtlu kebapların yanında bile ayran içen biri olarak pek objektif olamıyorum :)
Kırmızı etli kebaplar veya yağın eritilerek kullanıldığı yemek/yiyeceklerin yanında pek soğuk içecek kullanmıyorum mecbur kalmadıkça.
Midenin ısısını düşürerek eriyen yağın tekrar yoğunlaşarak tam hazmedilememsine neden olduğu için...

Kırmızı etli kebaplar veya yağın eritilerek kullanıldığı yemek/yiyeceklerin yanında pek soğuk içecek kullanmıyorum mecbur kalmadıkça.
Midenin ısısını düşürerek eriyen yağın tekrar yoğunlaşarak tam hazmedilememsine neden olduğu için...
reis sen aşçı mısın

Asıl soruyu ben sorayım: yağlı katmer yenir mi!

Geri
Üst Alt