Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

bu ne bicim is ya

hic birsey anlamadim. ne perkins gelmis ne teague. onur gavatiyla takas yaptik o da yok. ne var diye soracak olursaniz MADALYA vermis yahoo bana. lan bana ne madalyadan bana topcu verin. kadroda adam yok, 1 hafta once iki tane adami waive ettim adam alicam diye onlar kalsa simdiye puanlari harmanlamistim.

Kirilenko'yu kim aldıysa geçmiş olsun..

Kaan Kural

Kirilenko CSKA'ya geri dönüyor. Sezonu Moskova'de geçirecek. Halı saha olsa "Abi siz çok güçlü oldunuz" denirdi...

Beyler dersaneye gidiyorum.Takas teklifi olan varsa akşam 7 gibi konuşuruz

bu ne bicim is ya

hic birsey anlamadim. ne perkins gelmis ne teague. onur gavatiyla takas yaptik o da yok. ne var diye soracak olursaniz MADALYA vermis yahoo bana. lan bana ne madalyadan bana topcu verin. kadroda adam yok, 1 hafta once iki tane adami waive ettim adam alicam diye onlar kalsa simdiye puanlari harmanlamistim.

Teague'i ben aldım, Perkins'i de Knen Lions :D İkimiz de waiverda senin üzerindeydik yavrum, sen şimdi 2. sıraya çıkmışsın waiverda.

bu ne bicim is ya

Waiver siralamandan dolayi kaybetmissindir ikisini de.. Takasiniz gerceklesmis.. 1 gun sonraki kadrona bak ordadirlar...

Teague'i aldık matchupta iki gün kaldı, iki gün de kullanamayacağım. Ne anladım ben bu waiver işinden ya?!

Waiver siralamandan dolayi kaybetmissindir ikisini de.. Takasiniz gerceklesmis.. 1 gun sonraki kadrona bak ordadirlar...

hakkaten de oyleymis eyv

bu arada kadroda her posyondan kacar tane adam olmasi lazim¿ util var bir de bn var onlar ne oluyor pls?

hakkaten de oyleymis eyv

bu arada kadroda her posyondan kacar tane adam olmasi lazim¿ util var bir de bn var onlar ne oluyor pls?

Util - Utility. Herhangi bir adamı koyabilirsin oraya, puan getiriyorlar sana aynen G-F-C pozisyonları gibi.

BN de Bench. Yedekteki adamlar, oynamayan adamları koyacan oraya.

Hayri ilk gün 2 tane oynayan oyuncusunu benchte bırakmış. Toplam 150 puan getirmişler, onları oynatsa şu anda Knen Lions'ın 60-70 puan önündeymiş.

Util - Utility. Herhangi bir adamı koyabilirsin oraya, puan getiriyorlar sana aynen G-F-C pozisyonları gibi.

BN de Bench. Yedekteki adamlar, oynamayan adamları koyacan oraya.

hm

peki pozisyon kotasi gibi birsey var mi yoksa tum takimi pg yababilir miyim?

Hayri ilk gün 2 tane oynayan oyuncusunu benchte bırakmış. Toplam 150 puan getirmişler, onları oynatsa şu anda Knen Lions'ın 60-70 puan önündeymiş.

whooops

tumblr_l9e8nlmXbE1qe0qyho1_500.gif

Geri
Üst Alt