Cevap: Yahoo Fantasy Basket
Jeff Teague'i aldım ben. Ama bugün maçı var oynatamıyorum. Böyle şanssızlığa koyayım.
Waiver'da 1.olmuşum :cool: Uygun zamanı kolluyorum![]()
Waiver'da 1.olmuşum :cool: Uygun zamanı kolluyorum![]()
Jeff Teague'i aldım ben. Ama bugün maçı var oynatamıyorum. Böyle şanssızlığa koyayım.
Umut waiver'dan uygun bir oyuncu görürsen bana söylersin değil mi![]()
Kirilenko'yu kim aldıysa geçmiş olsun..
Kaan Kural
Kirilenko CSKA'ya geri dönüyor. Sezonu Moskova'de geçirecek. Halı saha olsa "Abi siz çok güçlü oldunuz" denirdi...
bu ne bicim is ya
hic birsey anlamadim. ne perkins gelmis ne teague. onur gavatiyla takas yaptik o da yok. ne var diye soracak olursaniz MADALYA vermis yahoo bana. lan bana ne madalyadan bana topcu verin. kadroda adam yok, 1 hafta once iki tane adami waive ettim adam alicam diye onlar kalsa simdiye puanlari harmanlamistim.
Teague'i ben aldım, Perkins'i de Knen Lionsİkimiz de waiverda senin üzerindeydik yavrum, sen şimdi 2. sıraya çıkmışsın waiverda.
artislik yapma hrt alirim dedigin adami HEH HEH HEEEH
Cund ben 1.yim waiver'da![]()

whoops :-(
FA alirim ben de nolcek![]()
bu ne bicim is ya
hic birsey anlamadim. ne perkins gelmis ne teague. onur gavatiyla takas yaptik o da yok. ne var diye soracak olursaniz MADALYA vermis yahoo bana. lan bana ne madalyadan bana topcu verin. kadroda adam yok, 1 hafta once iki tane adami waive ettim adam alicam diye onlar kalsa simdiye puanlari harmanlamistim.
Waiver siralamandan dolayi kaybetmissindir ikisini de.. Takasiniz gerceklesmis.. 1 gun sonraki kadrona bak ordadirlar...
hakkaten de oyleymis eyv
bu arada kadroda her posyondan kacar tane adam olmasi lazim¿ util var bir de bn var onlar ne oluyor pls?
Util - Utility. Herhangi bir adamı koyabilirsin oraya, puan getiriyorlar sana aynen G-F-C pozisyonları gibi.
BN de Bench. Yedekteki adamlar, oynamayan adamları koyacan oraya.
Hayri ilk gün 2 tane oynayan oyuncusunu benchte bırakmış. Toplam 150 puan getirmişler, onları oynatsa şu anda Knen Lions'ın 60-70 puan önündeymiş.