GSCimbom
Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season
Arda Deniz

Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season Sayfa 120

Arda Deniz ·

Cevap
6,7K
Okunma
208,1K
Sayfa
120/333
Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Baktim da simdi, bugun takas yapilsa ayin 4 unde kadronda oluyormus... Cok gec geliyor yahu...

3'ünde olması lazım? Trade reject time 1 güne azaltılmıştı. Bugün takas yapsak yarın akşam kadroya giriyor adamlar, 3'ünde de oynatabiliyoruz?

3'ünde olması lazım? Trade reject time 1 güne azaltılmıştı. Bugün takas yapsak yarın akşam kadroya giriyor adamlar, 3'ünde de oynatabiliyoruz?

Mantiken oyle olmasi lazim..ama 4 u gozukuyor..Mesela cb alemdar-sikeball dun takas da anlastilar hala gerceklesmemis( 3 ocakta kadrolarinda olacakmis onlarin takas.).. acaba degisen kural obur hafta itibari ile mi gecerli olacak anlamadim valla..

Mantiken oyle olmasi lazim..ama 4 u gozukuyor..Mesela cb alemdar-sikeball dun takas da anlastilar hala gerceklesmemis( 3 ocakta kadrolarinda olacakmis onlarin takas.).. acaba degisen kural obur hafta itibari ile mi gecerli olacak anlamadim valla..

ben reject yapmıştım o takası, kimse reddetmedi benden başka sanırım :)

Alemdar İbaret Alemdar İbaret danışmadan çağırılıyorsunuz! Lütfen oyununuza bakın teklif gönderdim!

Pau Gasol-Joe Johnson-Darko Milicic üçlüsü yerine iki tane sağlam adam alabilirim.

Geri
Üst Alt