Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Baktim da simdi, bugun takas yapilsa ayin 4 unde kadronda oluyormus... Cok gec geliyor yahu...

3'ünde olması lazım? Trade reject time 1 güne azaltılmıştı. Bugün takas yapsak yarın akşam kadroya giriyor adamlar, 3'ünde de oynatabiliyoruz?

3'ünde olması lazım? Trade reject time 1 güne azaltılmıştı. Bugün takas yapsak yarın akşam kadroya giriyor adamlar, 3'ünde de oynatabiliyoruz?

Mantiken oyle olmasi lazim..ama 4 u gozukuyor..Mesela cb alemdar-sikeball dun takas da anlastilar hala gerceklesmemis( 3 ocakta kadrolarinda olacakmis onlarin takas.).. acaba degisen kural obur hafta itibari ile mi gecerli olacak anlamadim valla..

Lebron nisanlanmis.. Performansini etkileyebilir :)

somut diyaloglar kuralim

Mantiken oyle olmasi lazim..ama 4 u gozukuyor..Mesela cb alemdar-sikeball dun takas da anlastilar hala gerceklesmemis( 3 ocakta kadrolarinda olacakmis onlarin takas.).. acaba degisen kural obur hafta itibari ile mi gecerli olacak anlamadim valla..

ben reject yapmıştım o takası, kimse reddetmedi benden başka sanırım :)

ben reject yapmıştım o takası, kimse reddetmedi benden başka sanırım :)

Farmar oynamıyor. Garnett karşılığında Jamison ve Carter'ı almış İlyas. Çok kötü bir takas bence, Alemdar abi bariz karlı çıkmış.

Alemdar İbaret Alemdar İbaret danışmadan çağırılıyorsunuz! Lütfen oyununuza bakın teklif gönderdim!

Pau Gasol-Joe Johnson-Darko Milicic üçlüsü yerine iki tane sağlam adam alabilirim.

Önceki sayfalara bakarsan ben tek başıma baya mücadele ettim o takasa karşı.:D

çok mantıksız bir takas ama jamison maç başında yaklaşık 15 sayı atan biri, garnett la kafa kafaya bile takas etmezdim ben. Üstelik bir de 10 sayı ortalamayla oynayabilecek carter var takasta :)

Bosh ve Odom? Pilavlı diyorum maklube diyorum hala ...

Geri
Üst Alt