Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Lan NBA'i sıkı sıkı takip etmesem şuradaki konuşmalardan harbi harbi büyük kazık yiyeceğimi düşüneceğim. :D

Umut ne adamsin lan;

Alridge>>Horford

JJ<Gino

Harden>Matthews: Bir kere 25 sayi atti diye hep atacak degil ya

Hansbrough>>Morrow

Hadi hayırlı olsun beyler veto falan yok..Vurgun falan dedikte Morrow dışında o kadar fark yok.

Yürü git.6. adam olsa ne olacak.Her maç 30 dakika oynuyor adam.Sayı,ribaunt,asist hepsinde Harden önde

Matthews-Harden karşılıklı takastan çıkarılsa zerre laf etmezdim sana öyle söyleyeyim. Hatta Matthews'u takasa dahil eden Salih'ti ki çok da doğru yaptı. Sadece istatistiklere bakarak konuşuyorsun da daha ligin ilk haftası. Westbrook form tutunca Harden'ın ortalamaları düşecek, Matthews daha yeni form tutuyor son maçtan önceki maçta kötüydü gayet.

Matthews > Harden her türlü, sene sonu görürsün.

Umut ne adamsin lan;

Alridge>>Horford

JJ<Gino

Harden>Matthews: Bir kere 25 sayi atti diye hep atacak degil ya

Hansbrough>>Morrow

Net kolpa. Bir kere şu anda Atlanta'da hiçbirinin getirdiği puanlara güvenmemek gerek 2 kere Nets'le bir kere de Washington'la oynadı adamlar. İlk 5 fazla süre almadı, kasmadılar. Geçen sene All-Star olmuş adam Horford, ratingi de Alridge'den yüksek zaten. Bizim ligimizde Alridge daha fazla puan getirebilir FG% olmadığı için ama genelde kafa kafayalar. Bizim ligimizde Alridge bir bilemedin iki tık önde. >> şöyle bir olay yok.

JJ<Gino - katılıyorum.

Harden>Matthews'u açıkladım demin. Görürsünüz, Matthews vermeyeceğim tek adamdı takaslarda. Kimseye bir kere bile önermedim, bir nedeni vardır herhalde :D

Hansbrough>>Morrow da şu andaki performanslara göre öyle de Morrow geçen sene daha maç başına 2.5-3 üçlük atan adamdı. Bu sene form tutmasını beklemek lazım konuşmak için.

abi hangi açıdan karlı çıkabilirsin bu takastan ? paylaşmak ister misin :)

Ben karlı çıktım demedim ki bu takastan. Bu takasın olmasının tek sebebi Umut'un çok istemesi ve benim en sevdiğim oyunculardan (Manu Ginobili) birini almam. Sonuçta büyük bir kazık yemedim. Zaten yesem kabul etmezdim.

Ben oyuncuları draft ederken sevdiğim veya sevmediğim oyuncu olarak draft etmeye çalıştım çoğunlukla. Duncan'ı da Alemdar abiden bu kadar çok istememin nedeni de buydu.

Şimdi de o yüzden Gasol ve Joe Johnson'ı takas etmek istiyorum. Johnson'dan kurtulduk geriye Gasol kaldı.

ben sahsen morrowla matthewsi hic duymamistim o yuzden kazik dedim yoksa ne bilem

abi hangi açıdan karlı çıkabilirsin bu takastan ? paylaşmak ister misin :)

Morrow form tutarsa Hawks'da da sistem oturmaya başlarsa Salih karlı çıkar bu takastan. Ama ilk hafta mağlubiyetini de ele alarak ben güvenemiyorum şu anda Morrow'un form tutmasına.

yalnız bu haftaki maçlada salih avantaj sağlar bu takastan, çünkü genelde takas ettiği oyuncuları takas olana kadar 2 maç yapıyor ve gidiyorlar. Takımına katılan oyuncuların ise haftanın ilk günlerinde maçları yok, maçları genelde salih'in takımına katıldıktan sonra yapacaklar.

Bu takas beni bu hafta olumsuz etkiler baya çünkü iyi oyuncuları hep çok maç yapacak.

Umut senin içinde tersi geçerli, haftayı iyi oyuncuların az maç yaparak geçirecek.

ben sahsen morrowla matthewsi hic duymamistim o yuzden kazik dedim yoksa ne bilem

Olm zaten delinin biri kuyuya taş atmış (sen oluyorsun bu durumda) sonra şeytan taşlama ayini gibi herkes yardırdı :D

Lig Rotisserie olsa böyle problemler olmaz, sırf sayı atan oyuncuya bakılıyor bu ligde o kötü.

Bir Rotisserie ligi de açsak fena olmaz aslında, başka katılmak isteyen olur mu?

Olm zaten delinin biri kuyuya taş atmış (sen oluyorsun bu durumda) sonra şeytan taşlama ayini gibi herkes yardırdı :D

Lig Rotisserie olsa böyle problemler olmaz, sırf sayı atan oyuncuya bakılıyor bu ligde o kötü.

Bir Rotisserie ligi de açsak fena olmaz aslında, başka katılmak isteyen olur mu?

Ben yeni bir lige katılırım da tek korkum bu ligin pasif olarak kalması. İyi takım kurmuş arkadaşlar için haksızlık olur bu.

yalnız bu haftaki maçlada salih avantaj sağlar bu takastan, çünkü genelde takas ettiği oyuncuları takas olana kadar 2 maç yapıyor ve gidiyorlar. Takımına katılan oyuncuların ise haftanın ilk günlerinde maçları yok, maçları genelde salih'in takımına katıldıktan sonra yapacaklar.

Bu takas beni bu hafta olumsuz etkiler baya çünkü iyi oyuncuları hep çok maç yapacak.

Umut senin içinde tersi geçerli, haftayı iyi oyuncuların az maç yaparak geçirecek.

Onlara bakmadım hiç takası yaparken şahsen :D O zaman Curry'i ben bir kez daha sakatlayayım da sıkıntı yaşamayalım Sercan'la olan matchupımızda :D

rotisserie diyip duruyon 1 haftadir biri rotisserie yapsin da kurtulalim

Net kolpa. Bir kere şu anda Atlanta'da hiçbirinin getirdiği puanlara güvenmemek gerek 2 kere Nets'le bir kere de Washington'la oynadı adamlar. İlk 5 fazla süre almadı, kasmadılar. Geçen sene All-Star olmuş adam Horford, ratingi de Alridge'den yüksek zaten. Bizim ligimizde Alridge daha fazla puan getirebilir FG% olmadığı için ama genelde kafa kafayalar. Bizim ligimizde Alridge bir bilemedin iki tık önde. >> şöyle bir olay yok.

JJ<Gino - katılıyorum.

Harden>Matthews'u açıkladım demin. Görürsünüz, Matthews vermeyeceğim tek adamdı takaslarda. Kimseye bir kere bile önermedim, bir nedeni vardır herhalde :D

Hansbrough>>Morrow da şu andaki performanslara göre öyle de Morrow geçen sene daha maç başına 2.5-3 üçlük atan adamdı. Bu sene form tutmasını beklemek lazım konuşmak için.

Alridge geçen sene 22/9/2/1/1

Horford geçen sene 15/9/3/1/1

Alridge>>Horford

Horford bu sezon 11/6/2

Alridge bu sezon 21/7/3

Alridge>>>>>>>>>>>>>Horford

-----

Harden ve Morrow daha çok kafa kafaya. Ikiside ayni istatistikler yapiyor.

Ben yeni bir lige katılırım da tek korkum bu ligin pasif olarak kalması. İyi takım kurmuş arkadaşlar için haksızlık olur bu.

Ben şu anda 4 ligde oynuyorum, 2'sinde 1., 1'inde 2.'yim diğeri de bu. Rotisserie liginde matchup falan da yok, her gün belli belli puan alınıyor daha sağlam.

İlk lig bu olduğu için ama çoğu kişi ilgi yitirmez bence? Ben yitirmem mesela, iki lig olursa daha fazla fantasy basket ile geçirecek zaman olur diye dedim ben alternatif ligleri olmayanlar için. :D

Geri
Üst Alt