Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Yalnız iyice rezil rezil teklifler gelmeye başladı. Gasol-Duncan teklifi nedir la? Ya da Onur'un yaptığı teklif? :D

Bencede yeniden lig kursak daha iyi beyler.Herkes kimlerin sakat sağlıklı olduğunu biliyor.Sistemi de kötü bizim ligin

Ben bu yuzden diyorum iste.. 2. ligi acarsak bu lig unutulup gidilir, ilgi azalir.. Iyi kadro kuranlara haksizlik olur, mesela benim kadro iyi degil ama ona ragmen yeni lige sicak bakmiyorum..

edit: ama illaki kuralim derseniz katilirim orasi ayri..

Bu ligden ilgiyi azaltacaksa, bu ligde kötü olan kişiler o ligde takılıp bu ligi sallamazsa açılmasın.

Ama Salih'in dediği gibi konusunu açmadan bir ikinci lig açabiliriz yedek lig olarak. Yine de bu ligden ilgi kaybolmayacağını bilmemiz, onun bize garantilenmesi lazım hele de bu ligdeki kötü takımların sahipleri tarafından (bkz: Onur Gürel, Alemdar İbaret :D )

bence ilgi eksikliği olmaz ama siz bilirsiniz renktaşlar

Bence de yeni lig kurulursa buranın bir anlamı kalmaz. Yeni lig kuracaksak burayı silip atmak lazım.

Oğlum hem adamı sevmiyorum diyorsun hemde çok abartılı şeyler istiyorsun ya.Bosh ve Paunun tüm istatistikleri eşit.Sen benden Davise karşı Marc Gasolü istiyorsun yani

Pau > Bosh ama net.

Bence de yeni lig kurulursa buranın bir anlamı kalmaz. Yeni lig kuracaksak burayı silip atmak lazım.

Yok işte böyle düşünülüyorsa açmayalım yeni ligi, bütün emeğimize yazık.

Bosh = Gasol bence.

Neyse ben bir lig daha açayım o zaman ama dediğim gibi konusu olmayacak ve bu konu altında konuşulmayacak. O ligin sohbetini kendi yerinde yaparız.

Yeni lig açıldığında onu muhabbeti burda değilde orada yapılsın o zaman burda ilgi eksikliği falan olmaz olduğu gibi devam eder...

Neyse ben bir lig daha açayım o zaman ama dediğim gibi konusu olmayacak ve bu konu altında konuşulmayacak. O ligin sohbetini kendi yerinde yaparız.

Kanka bir beklesene ya. Yeni lig açılırsa bu ligi kapatalım falan diyor çünkü Murat. Öyle olacaksa hiç uğraşmayalım.

Ben şahsen tek lig bana yetmiyor diye dedim, 2 lig olursa daha eğlenceli olur diye.

Devam edelim buna ya.Hangi biriyle uğraşacağız oğlum. Sene sonu girmem gereken Ygs,Lys ve bilimum bir sürü sınav var. Sadece ben değil herkesin vardır bir meşguliyeti

Yok yok tamam hiç uğraşılmasın salla Salih, bir ligde kalalım biz.

Pau > Bosh ama net.

Yok işte böyle düşünülüyorsa açmayalım yeni ligi, bütün emeğimize yazık.
Bencede Pau>Gasol ama kağıt üzerinde eşitler.Az önce yaptığım teklif şu

D.Wright,Fields,Bonner

Gasol

Wright zaten rankingde 20. falan bir adam.San Antoniolusun ligin en iyi şutör uzunlarından Bonner'ı istemiyorsun.Fieldsın süre Ny'de 30 dakikadan aşağı düşmüyor.Vereceğin adam kovmak istediğin Gasol

Salih acma bence bosver, burada konusup sohbet felan etmeyeceksek hic anlami kalmaz..

Kanka bir beklesene ya. Yeni lig açılırsa bu ligi kapatalım falan diyor çünkü Murat. Öyle olacaksa hiç uğraşmayalım.

Yeni lig açıp bunu iptal edelim diyorsanız bana uyar. Ama iki lig olması işleri karıştırır bana sorarsanız.

Olum ne yeni ligi oynayin iste. ananinizin karnindan rotteserie'ylemi dogdunuz

Muratla aynısını düşünüyorum.Bu ligin sistemi iyi değilse baştan kurup doğru düzgün oynayalım.Bir hafta kaybatmemek için bütün yılın zevkini kaçırmayalım.Varsın burdaki 1 hafta boşa gitsin.Takas çok zor bu sistemde.Ama diğerine geçersek skorer verip ribauntçu alma falan güzel olur

Bencede Pau>Gasol ama kağıt üzerinde eşitler.Az önce yaptığım teklif şu

D.Wright,Fields,Bonner

Gasol

Wright zaten rankingde 20. falan bir adam.San Antoniolusun ligin en iyi şutör uzunlarından Bonner'ı istemiyorsun.Fieldsın süre Ny'de 30 dakikadan aşağı düşmüyor.Vereceğin adam kovmak istediğin Gasol

Çok kötü bir teklif. Onur sen şunu anlamıyorsun, Salih'in kadroya Fields ile Bonner'ı katmak için iki tane adamını yollaması gerekiyor. Adamın takımındaki en kötü adam Glen Davis zaten ki Bonner'dan kat kat daha fazla puan getirir Davis sırf aldığı süre ile.

Ondan bayağı kötü bir teklif hem de. Salih'den Gasol'u almak istiyorsan 2v2, 3v3 gibi teklifler yapman lazım çünkü adamın kadrosundaki her adam belli başlı puan getiriyorlar.

Çok kötü bir teklif. Onur sen şunu anlamıyorsun, Salih'in kadroya Fields ile Bonner'ı katmak için iki tane adamını yollaması gerekiyor. Adamın takımındaki en kötü adam Glen Davis zaten ki Bonner'dan kat kat daha fazla puan getirir Davis sırf aldığı süre ile.

Ondan bayağı kötü bir teklif hem de. Salih'den Gasol'u almak istiyorsan 2v2, 3v3 gibi teklifler yapman lazım çünkü adamın kadrosundaki her adam belli başlı puan getiriyorlar.

Bonner her türlü Milicicin falan yerini alır.Wrightta ilk 5te yer yoksa yedekte saçma adamlardan birini kovar Wright gibi birini yerleştirmiş olur

Geri
Üst Alt