Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Bu sistemle koskoca sezon gitmez. Diğer sisteme göre yepyeni bir lig açıp oraya transfer olalım.Bu sistemde takas olmaz çünkü.İki tarafında karlı çıkabileceği takas yok bu sistemde.Diğerinde ribaunt sayısı az olan skorer verir ribauntçu alır vs

Online olan arkadaşlar yeni lig hakkındaki fikirlerini yazabilir mi?

2 ayrı ligin heycanı olmaz . burayı satmakta emege yazık olur . ama sistemin degişmesi tarafındayım

bence de burda devam edelim beyler, başka bir lig açılması hem bu lige ilgiyi azaltır, hem de daha fazla vakit kaybederiz.

İkinci lig niye yapıyoruz ki,bu ligde kötü olan bir takımın diğer ligde iyi olması gibi bir kaide yok.

Ki zaten draft bi sondan bi baştan gittiği için ilk tur dezavantajı olan 2.turda ise çok faydalı adamları kadrosuna kattı.

Millsap,Nene Hilario falan o şekilde aldım gayet mutluyum

Madem sayi atan daha cok kazaniyor, puanlamayi degistirelim..Ne bileyim ribauntun degerini artirirz, sayiyi 3 den 2 ye aliriz.. Ne bileyim fazla etkilemeyecek bicimde ayarlariz ama ona gore kadro kuruldu cunku

bu ligde maçlar devam ederken bizim skorları takip etmek çok zevkli bence, rotisserie sistemi olan başka bir ligde bir takımım daha var ama ben bu takımımı takip ediyorum. Puanlı sistem daha eğlenceli bence özellikle maçlar oynanırken takımınızın performasını gözlemlemek vs.

Burada sayfalarca takas konuşmanızı da anlamıyorum.Yapın teklifinizi ligde orada konuşulsun.

Madem sayi atan daha cok kazaniyor, puanlamayi degistirelim..Ne bileyim ribauntun degerini artirirz, sayiyi 3 den 2 ye aliriz.. Ne bileyim fazla etkilemeyecek bicimde ayarlariz ama ona gore kadro kuruldu cunku

sayının önemi azalırsa benim takımım çok kötü duruma gelir, zaten takımımda iyi bir ribauntçu da yok

Beyler yeni lig yalan tamam daha uzatmayın :D

sayının önemi azalırsa benim takımım çok kötü duruma gelir, zaten takımımda iyi bir ribauntçu da yok

Orda da haklisin tabii.

Ya beyler bosverin yeni ligi 2 saattir bunu konusuyoruz, boyle devam:D

Takaslar biraz zor yapiliyor ama sonucta yapan yapiyor takas.Basladik bir isi yarim kalmasin

Matthews gittiğine göre kadromdaki bütün oyuncular takasa açıktır.

Takas yapmak istiyorum ama alacak adam yok piyasada

Takas yapmak istiyorum ama alacak adam yok piyasada

cok komik

samuel-dalembert-grin.jpg

Kafa kafaya girmem kesinlikle de :D Teklifini dinleyebilirim. Wade'i de gönderebilirim herkes gibi.

Kafa kafaya girmem diyorsun da kadrona bi göz attım boşluğun yok ki 1'e karşı 2 alabilesin.El mecbur kafa kafa olacak ama bu takas muhabbetleri burada ne kadar uzayacak merak ediyorum.

Geri
Üst Alt