Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Ha o zaman Ginobili Salih'in elinde patladı.:D

Beklediğimden az hasarla atlatmışım ilk günü Nowitzki'nin sayesinde :tiphat: Curry de adam gibi oynasaydı daha iyi olacaktı. Satsam mı napsam :D

Bu Ginobili sakatlığı üzerine lige etik çerçevesi içinde yeni bir kural getirilmesini öneriyorum.

Ginobili gibi ne bileyim Curry gibi Nowitzki gibi Durant gibi takımların kilit adamları top 3 adamı vs. uzun süreli bir sakatlık geçirirse bu oyuncuların takım tarafından droplanıp yerine sakatlığı geçene kadar başka bir oyuncu almasına izin verilsin. Zaten tamamen bütün planlar mahvolmuşken en azından bir alternatif yaratılabilir, oyuncunun sakatlığı geçtikten sonra da droplayan takım oyuncuyu tekrar geri alabilmeli kimse oyuncuya el sürmeden.

Ne diyorsunuz?

Bu Ginobili sakatlığı üzerine lige etik çerçevesi içinde yeni bir kural getirilmesini öneriyorum.

Ginobili gibi ne bileyim Curry gibi Nowitzki gibi Durant gibi takımların kilit adamları top 3 adamı vs. uzun süreli bir sakatlık geçirirse bu oyuncuların takım tarafından droplanıp yerine sakatlığı geçene kadar başka bir oyuncu almasına izin verilsin. Zaten tamamen bütün planlar mahvolmuşken en azından bir alternatif yaratılabilir, oyuncunun sakatlığı geçtikten sonra da droplayan takım oyuncuyu tekrar geri alabilmeli kimse oyuncuya el sürmeden.

Ne diyorsunuz?

Güzel fikir aslında hem böylece kimse mağdur olmamış olur ama uyulursa :)

Olabilir,ama her sakat için bu kural olsa daha iyi olmaz mı?

Olabilir,ama her sakat için bu kural olsa daha iyi olmaz mı?

Bence her sakat için olmalı zaten uzun süreli sakatlıklarda da belki o zaman fikre karşı çıkılır diye sadece önemli oyuncular diye belirttim.

Geri
Üst Alt