Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Jermaine o'neill ne kadar sure ile sakat yine :( ?

Bu arada salihe mesaj attim ama cevap vermedi.. duy sesimi salih.. :)

Bu arada ergun al harrington icin benden kimi istersin?

Umut'a karşı bugün oyuncu olarak 7-5 öndeyim. Farkı kapatmak lazım :)

Saka gibi bugun 2 oyuncum oynuyor 1 i ise yaramaz...

Sakatlanan oyuncunun yollanıp yerine adam alınmasını destekliyorum. Şanssızlık yaşayan arkadaşlara yardımcı olmamız lazım.

yunus maşallah hergün en az 6 oyuncun oynuyor . umidim az valla

İsteyen sakatlanan oyuncusunu drop yapabilir zaten bunun için ayrı bişey yapmaya gerek var mı?

İsteyen sakatlanan oyuncusunu drop yapabilir zaten bunun için ayrı bişey yapmaya gerek var mı?

Yildiz oyuncusunu droplasin ama baskasi almasi deniyor.. orn ginobili sakatlandi ya 1,5 ay yok.. onu droplayip, iyilesince tekrardan sahibi alsin deniyor.. Benden ok..

Yok konu o değil. Mesela Salih Ginobili'yi droplayıp yerine oyuncu alacak, sonra Ginobili iyileşince onu tekrar kadrosuna katacak. Bunu yapabilmesi için de bizim Ginobili'yi almamamız lazım. Konu bizim o droplanan oyuncuyu almamamız yani.

aynı kategoride oyuncu değiller, harrington takımın 6. oyuncusu rolünde ilk 5 başlayanlardan fazla süre alabiliyor.

Henderson ilk 5 hep..

Jameer nelson? ( hata mi yaparim bilmem ama potansiyelli oyuncu )

ortalaması 100 civarı veya daha fazlaysa mantıklı ama bütün oyuncular için olmasın bence.

Bütün oyuncuları yaparsak çetele tutamayız zaten. Özel oyuncular için geçerli olur. Özel oyuncular da belli zaten.

+ Uzun süreli sakatlıklar için geçerli olmalı.

Ha tamam canım Ginobili'ye falan dokunmayız kolay o.Ama Alemdar reis tehlikeli bu konuda güvenebilir miyiz bilemiyorum..:asd:

hiç sevmiyorum onu ben ya. İyi oynasa bile takımıma almak istemem zaten(Bu sene çok kötü oynuyor)

Kadrom zaten o kadar iyi degil. baska da verebilecegim adam yok gibi..

Amar'e de listede ama onu yildiz takasinin icinde kullanmayi dusunuyorum

Kadrom zaten o kadar iyi degil. baska da verebilecegim adam yok gibi..

Amar'e de listede ama onu yildiz takasinin icinde kullanmayi dusunuyorum

richard jefferson ginobili yokken iyi puan getirir heralde, kleiza da erken dönerse kadrona iki iyi alternatif olabilirler

Geri
Üst Alt