Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Vince Carter - Tim Duncan ikilisine karşı

Hakim Warrick - Drew Gooden ikilisini veririm.

Senin iki adamın ortalama 151,2 puan kazanırken benim sana vereceğim iki adam ise 152,7 puan kazandırıyor.

Maçı internetten izliyorum.Maçtan sonra geniş bir analiz yaptıktan sonra,görüşmelere devam ederiz. :D

İlyas Başkan, kadromdan göndereceğim oyuncu olmadığı için 3e 2 takas teklifini reddediyorum. Zaten verdiğin oyuncular da işe yaramaz :D

Karşı bir teklifte bulunabilirim ama.

Şikeball ve CB Alemdar'a birer takas teklifi yolladım.

j.j bareayi alacaktim umut kapmis :( waiver sirasinin gozu kor olsun..:)

CB Alemdar kobe reyisin 48 sayisina ve lebronun da oynamasina ragmen 500 puan geri dusmussun..

Demekki sadece yildizlarla olacak is degil :)

Nate Robinson uğurlu geldi şov yaptı adam. :cool:

kemal's lions takimindan sonra bu haftaki takim da abuk puanlar aliyor. iyi puan almama ragmen gerideyim [batsin bu dunya]

sakatlar bu hafta can sıkmaya devam ediyor takımımda, ariza ve beasley 3 maçtır oynamıyor ve beasley'in ne zaman döneceği belli değilmiş. Rakibimde ise sakat yok, o yüzden 200 puan civarında gerideyim. Ama pazar gününe güveniyorum, benim 4 oyuncumun maçı varken rakibimde sadece 1 oyuncunun maçı var. O yüzden puan farkı 200 civarında olduğu sürece pazar kazanırım diye düşünüyorum.

sakatlar bu hafta can sıkmaya devam ediyor takımımda, ariza ve beasley 3 maçtır oynamıyor ve beasley'in ne zaman döneceği belli değilmiş. Rakibimde ise sakat yok, o yüzden 200 puan civarında gerideyim. Ama pazar gününe güveniyorum, benim 4 oyuncumun maçı varken rakibimde sadece 1 oyuncunun maçı var. O yüzden puan farkı 200 civarında olduğu sürece pazar kazanırım diye düşünüyorum.

Pazar günü çok sinir bozucu, bu hafta çok az takımımın maçı var şanssızlık yani.

Bu gece benim adamlar resmen şov yapmışlar. Nate Robinson'u iyi ki almışım. 156 paun vermiş adam. Rubio 120 puan vermiş. Deng 138, Conley 136, Matheews 112, Josh Howard 106 vs...

Pazar günü çok sinir bozucu, bu hafta çok az takımımın maçı var şanssızlık yani.

Pazar günü hiçbirinizin durumu benim durum kadar acımasız olamaz :( 1 vs 6, o 1 de sakat :(

1plyp.png

Bu gece benim adamlar resmen şov yapmışlar. Nate Robinson'u iyi ki almışım. 156 paun vermiş adam. Rubio 120 puan vermiş. Deng 138, Conley 136, Matheews 112, Josh Howard 106 vs...

Ben dedim Alemdan abiye fark açılmazsa dua et diye. O seni ezmeyi düşünüyordu bu gece :)

Geri
Üst Alt