Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Bu arada Wes Johnson'ı drop'ladım artık. Vatana millete hayırlı olsun :ays:

Hakim Warrick veya Markief Morris takas tekliflerine açıktır arkadaşlar haberiniz ola.

Şu ana kadar kimi takasladıysam coştu, dropladığım Casspi'de de gözünüz üzerinde olsun banko patlama yapacak :D

Jamison+Duncan+Hawes+VC = Wall+Melo+Favors

senin teklifinmi bu?

Şu ana kadar kimi takasladıysam coştu, dropladığım Casspi'de de gözünüz üzerinde olsun banko patlama yapacak :D

bu akşam farkı daha açarsın gibi, ama ben cumaya farkı azaltırım, cumartesi sen tekrar öne geçersin ama en az 250 falan önde girmen lazım son güne

Monroe, Favors ve Ibaka SATILIK

Hakkı, Randolph'u droplayıp yerine başka birini alabilirsin sakatlık boyunca. Sonra Randolph'u geri alabilirsin sakatlığı geçtiğinde.

Randolph ve Manu gibi süperyıldızlar için özel bir kural çıkarttık.

Hakkı, Randolph'u droplayıp yerine başka birini alabilirsin sakatlık boyunca. Sonra Randolph'u geri alabilirsin sakatlığı geçtiğinde.

Randolph ve Manu gibi süperyıldızlar için özel bir kural çıkarttık.

ooo allah razi olsun gardas

Arda, teklifini normalde kabul ederdim ama su anda senle kapisiyorum. Dusman'la takas olmaz :cool:

Arda, teklifini normalde kabul ederdim ama su anda senle kapisiyorum. Dusman'la takas olmaz :cool:

Usta takas zaten 3-4 gune gerceklesiyor.. Simdi baktim 14 unde kadroya katiliyorlar.15 inde hafta bitiyor zaten.. ve ikimizde de ayni sayida adam oynuyor.. yani takastaki oyuncular 14 unde ve 15 inde ikimizden de birer oyuncu oynuyor..Hicbir sey degismiyor yani..

Geri
Üst Alt