Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

O degil de onurun takasi benim acimdan kotu cunku..takas gerceklesirse ayin 2 sinde kadrolara katiliyor.. sonraki 3 gun hep maclari var gelen adamlarinin..

Benden daha fazla adami oynayacak bu match upda..bi de benim sakat nelson,henderson,rondo var :( insallah iyilesirler bu haftaki maclarda oynarlar..

Bir şey olmaz reyiz.Benim Lopezi vermiyorlarsa oynamam oyunu zaten.Millet kendi sakatlanan oyuncusu için kural çıkarıyor biz aynı haktan yararlanmaya kalkınca almışlar bile adamı

Amma uzattınız bu Lopez işini. Draftta sakat adamı alarak bir hata yaptın, sonra hatanı farkedip drop-add yaptın. Şimdi oynarken sakatlanan adamla bunun bir tutulmasını nasıl beklersin? Ha eğer bu kural getirildiği zaman bunu deseydin bize, biz de tahminimce iyi niyetli(kuralla uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen) yaklaşıp Lopez'i koruma altına alabilirdik. Ama artık çok geç.

Sen hatayı draftta yaptın, şimdi de cezasını çekiyorsun. Yapacak birşey yok.

Amma uzattınız bu Lopez işini. Draftta sakat adamı alarak bir hata yaptın, sonra hatanı farkedip drop-add yaptın. Şimdi oynarken sakatlanan adamla bunun bir tutulmasını nasıl beklersin? Ha eğer bu kural getirildiği zaman bunu deseydin bize, biz de tahminimce iyi niyetli(kuralla uzaktan yakından alakası olmamasına rağmen) yaklaşıp Lopez'i koruma altına alabilirdik. Ama artık çok geç.

Sen hatayı draftta yaptın, şimdi de cezasını çekiyorsun. Yapacak birşey yok.
O zaman oyuncusu sakatlanlar da sakatlanmaya yakın oyuncular alarak hata yaptılar.Öyle bir şey var mı? Kural geçerliyse herkes için herkes için geçerlidirçGeçerli değilse kimse için geçerli değildir

O zaman Randolph,Ginobili falan hayırlı olsun

O zaman oyuncusu sakatlanlar da sakatlanmaya yakın oyuncular alarak hata yaptılar.Öyle bir şey var mı? Kural geçerliyse herkes için herkes için geçerlidirçGeçerli değilse kimse için geçerli değildir

senin kural kavramının varlığından pek haberin yok galiba, hani kuralın uygulanmaya başlanacağı tarih, geçerliliği falan ?

çok istiyorsan brook lopezi takas yaparız, sonra istediğin gibi droplarsın ve listeye ekleriz ismini.

aldiysan iyi bok yedin onur. yedigini dropla ki bir daha yiyebilesin.

Arda, Onur tarafından droplanan bütün oyuncuları baştaki listeye ekler misin, haksızlık olmasın kimseye.

Onur'un dropladıklarını kimse almasın.

Hepsini ben alıcam :asd:

Geri
Üst Alt