Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Bende iptal ediyorum...

Almıyorum hiç bir oyuncuyu...

Zaten İlyas'la güzel bir takasa imza attık...

Alın ya.İlyas kadron kötü alsana ordan 2-3 adam.Zirveye ortak olursun

Alın ya.İlyas kadron kötü alsana ordan 2-3 adam.Zirveye ortak olursun

Sen geri al adamlarını.Lopez'i Ergün'den alıp sana yollarım.Ben zaten sonuncu olurum.En yakın takımla aramda 3000 puan fark var.Oyunun içine etme.

Ne yaptiniz la cocuk oyuncagi mi bu?

Oyunu kuran murat, onurun drop ettiklerini iptal etme sansi yok mu?

Kustum oynamiyorum olur mu yahu...

Onurun drop ettiklerini almayin da tekrar alsin..

Ne olmuş la burda :063:

Arda, Onur tarafından droplanan bütün oyuncuları baştaki listeye ekler misin, haksızlık olmasın kimseye.

Landry Fields, Glen Davis , Mike Dunleavy, Kris Humphries, Toney Douglas, Caron Butler, Tiago Splitter, Marcus Thornton, Gilbert Arenas

koyuyorum ilk mesajdaki listeye

Onur niye droplamış la bunları anlamadım ?

teklifi geri alabiliyor muyuz ben iki üç tanese yaptım teklif burayı okumamıştım :D

Onur:

crybaby.png

Ben başından demiştim böyle birşeyin oluşacağını. Onur şu anda rekabet içinde bulunsaydı, iyi bir pozisyonda yer alsaydı bunu yapmazdı ama zaten takımı uyduruk, e lige baktığı da yok böyle saçma sapan ortaokul terk bir hareketi yapmak ona birşey kaybettirmeyecek. Başından beri ilgili kişilerin sadece alınması gerekliydi lige, en azından sık takip eden kişilerin. Hayri mesela NBA'i bilmiyor ama en azından kadrosunu ayarlıyor, CPU da çocuğa iyi oyuncular aldı ilerliyordu ne güzel.

Düpedüz saçmalık kısaca şu andaki durum, bu ligin bir yere gideceği de yok maalesef çünkü çok fazla ligi umursamayan kişi var. Mesela İlyas'ın Lopez'i vereyim kıytırık bir adam için önerisi ne kadar yardımsever de olsa ligde bir iddiası olan kişi böyle bir harekette bulunmazdı. Ha ligi umursamayan kişiler en azından Onur gibi çocukça hareketler yapmıyor, orası ayrı. Şaşırmadım.

Ben başından demiştim böyle birşeyin oluşacağını. Onur şu anda rekabet içinde bulunsaydı, iyi bir pozisyonda yer alsaydı bunu yapmazdı ama zaten takımı uyduruk, e lige baktığı da yok böyle saçma sapan ortaokul terk bir hareketi yapmak ona birşey kaybettirmeyecek. Başından beri ilgili kişilerin sadece alınması gerekliydi lige, en azından sık takip eden kişilerin. Hayri mesela NBA'i bilmiyor ama en azından kadrosunu ayarlıyor, CPU da çocuğa iyi oyuncular aldı ilerliyordu ne güzel.

Düpedüz saçmalık kısaca şu andaki durum, bu ligin bir yere gideceği de yok maalesef çünkü çok fazla ligi umursamayan kişi var. Mesela İlyas'ın Lopez'i vereyim kıytırık bir adam için önerisi ne kadar yardımsever de olsa ligde bir iddiası olan kişi böyle bir harekette bulunmazdı. Ha ligi umursamayan kişiler en azından Onur gibi çocukça hareketler yapmıyor, orası ayrı. Şaşırmadım.

Ya bırak allasen.Kişiye göre kural yaratıyorsunuz aynısını bende uygulamaya çalışınca ben suçlu oluyorum.Hangi akla hizmet böyle bir kural çıktı ki zaten? Bence kural saçma.Ama herkes uyguluyorsa Lopez benim en doğal hakkım.Ben koskoca 2.tur seçim hakkını verdim o herife.O sıradan yıldız biri alınabilirdi.Benim Lopezi kullanacğım süre max 2 ay zaten.O kadar önden seçim hakkımı kullanmışken,kuralda çıkmışken bırakında kalan dönemde ben kullanayım adamı

Ayrıca rekabet rekabet diyorsun da rekabete göre Lopezi Ergünün alması mı daha uygun benim almam mı?

eee tmmda kari gibi butun oyuncularini neden dropluyorsun?

Oynamak istemiyorsan oynama.

Ayrıca rekabet rekabet diyorsun da rekabete göre Lopezi Ergünün alması mı daha uygun benim almam mı?

Drafttan önce Lopez'in sezonu kapadığı bir haftadır belliydi. Sen bunu riske ederek ya da farkında bile olmayacak kadar ilgisiz olarak aldın bu adamı ki draft sayfasında ratingine baksan zaten 550 falandı, almaman gerektiğini farkederdin bir yamukluk olduğunu. Sakat listesindeki adamlar takımlarında bulunan ve oynarken sakatlanan oyuncular. Onlarla seninkini bir tutmak .... evet düşündüm ama bir benzetme bulamadım o kadar saçma.

Geri
Üst Alt