- 8 Temmuz 2010
- 11.341
- 1
- 1.203
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
Abbbbboooooooooooooooooooowwwww neler olmuş la burada
Abbbbboooooooooooooooooooowwwww neler olmuş la burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bırak allasen.Kişiye göre kural yaratıyorsunuz aynısını bende uygulamaya çalışınca ben suçlu oluyorum.Hangi akla hizmet böyle bir kural çıktı ki zaten? Bence kural saçma.Ama herkes uyguluyorsa Lopez benim en doğal hakkım.Ben koskoca 2.tur seçim hakkını verdim o herife.O sıradan yıldız biri alınabilirdi.Benim Lopezi kullanacğım süre max 2 ay zaten.O kadar önden seçim hakkımı kullanmışken,kuralda çıkmışken bırakında kalan dönemde ben kullanayım adamı
Drafttan önce Lopez'in sezonu kapadığı bir haftadır belliydi. Sen bunu riske ederek ya da farkında bile olmayacak kadar ilgisiz olarak aldın bu adamı ki draft sayfasında ratingine baksan zaten 550 falandı, almaman gerektiğini farkederdin bir yamukluk olduğunu. Sakat listesindeki adamlar takımlarında bulunan ve oynarken sakatlanan oyuncular. Onlarla seninkini bir tutmak .... evet düşündüm ama bir benzetme bulamadım o kadar saçma.
Tamam zaten bir hata yapmışım.2. sıradan seçtiğim adamdan kaç hafta yararlanamadım. Bari geriye kalan bu çok kısıtlı sürede bu kadar önden seçtiğim adamdan yararlanayım müsade edin de
Kuraldan yeni haberim oldu bu gün.Hemen söyledim size.Haberim olsaydı alınmadan önce listeye yazdırırdım zaten3. sıradan seçmişsin. Yorumsuzum bu konuda, lig karar versin. Benim için bir farkı yok. Bu kadar gereksiz bir hatayı yapıp sonra lig başlar başlamaz droplamışsın, bize hiç konu hakkında haber vermemişsin biz kuralı çıkardıktan 2 hafta sonra lige girip benim istediğim olacak diye dolanıyorsun etrafta.
Zerre umrumda değil.
Kuraldan yeni haberim oldu bu gün.Hemen söyledim size.Haberim olsaydı alınmadan önce listeye yazdırırdım zaten
Uyudum geldim hala Lopez![]()