Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Abbbbboooooooooooooooooooowwwww neler olmuş la burada

Ya bırak allasen.Kişiye göre kural yaratıyorsunuz aynısını bende uygulamaya çalışınca ben suçlu oluyorum.Hangi akla hizmet böyle bir kural çıktı ki zaten? Bence kural saçma.Ama herkes uyguluyorsa Lopez benim en doğal hakkım.Ben koskoca 2.tur seçim hakkını verdim o herife.O sıradan yıldız biri alınabilirdi.Benim Lopezi kullanacğım süre max 2 ay zaten.O kadar önden seçim hakkımı kullanmışken,kuralda çıkmışken bırakında kalan dönemde ben kullanayım adamı

sabahtan beri 2. sıradan seçtim diyorsun baktım 3. sıradan seçmişsin brook lopez'i ama sıra çok önemli değil tabi ki, 2. sıra seçimin ise Lamar Odom muş. Eğer oyuna geri döneceksen ya İlyas'ın dediği gibi yaparız ya da orta seviye bir oyuncu karşılığında takas ederim lopez'i,

Draftta hata üstüne hata yapmışsın, yaptığın hataları kuralla ilişkilendirmek istiyorsun şimdi de.

Drafttan önce Lopez'in sezonu kapadığı bir haftadır belliydi. Sen bunu riske ederek ya da farkında bile olmayacak kadar ilgisiz olarak aldın bu adamı ki draft sayfasında ratingine baksan zaten 550 falandı, almaman gerektiğini farkederdin bir yamukluk olduğunu. Sakat listesindeki adamlar takımlarında bulunan ve oynarken sakatlanan oyuncular. Onlarla seninkini bir tutmak .... evet düşündüm ama bir benzetme bulamadım o kadar saçma.

Tamam zaten bir hata yapmışım.2. sıradan seçtiğim adamdan kaç hafta yararlanamadım. Bari geriye kalan bu çok kısıtlı sürede bu kadar önden seçtiğim adamdan yararlanayım müsade edin de

Tamam zaten bir hata yapmışım.2. sıradan seçtiğim adamdan kaç hafta yararlanamadım. Bari geriye kalan bu çok kısıtlı sürede bu kadar önden seçtiğim adamdan yararlanayım müsade edin de

3. sıradan seçmişsin. Yorumsuzum bu konuda, lig karar versin. Benim için bir farkı yok. Bu kadar gereksiz bir hatayı yapıp sonra lig başlar başlamaz droplamışsın, bize hiç konu hakkında haber vermemişsin biz kuralı çıkardıktan 2 hafta sonra lige girip benim istediğim olacak diye dolanıyorsun etrafta.

Zerre umrumda değil.

umut hakli onur. sana sabahtan beri onu anlatmaya calisiyom. lopezin lafi gecmedi simdi diyon adami verin

3. sıradan seçmişsin. Yorumsuzum bu konuda, lig karar versin. Benim için bir farkı yok. Bu kadar gereksiz bir hatayı yapıp sonra lig başlar başlamaz droplamışsın, bize hiç konu hakkında haber vermemişsin biz kuralı çıkardıktan 2 hafta sonra lige girip benim istediğim olacak diye dolanıyorsun etrafta.

Zerre umrumda değil.
Kuraldan yeni haberim oldu bu gün.Hemen söyledim size.Haberim olsaydı alınmadan önce listeye yazdırırdım zaten

Uyudum geldim hala Lopez :D

28m6c.jpg

:ays:

Hayri ne ballı adamsın ya bugün 3 adamım sakatlanmış oynayamamışlar S.Nash-Blatche-S.Jackson ve ayrıca Bargnani sakat..

senle mi eslesmisim gardasim

İlk gün ezilmemişim, Beasley hayvanı 34 atmasaydı önde bile olurdum :D

Oyuna başladığımızdan beri hiçbir zaman tam kadro çıkamadım.Mutlaka 2 yada 3 oyuncu sakat oluyor.Üselik Draft'ta da 2 tane boşta olan oyuncu almıştım.Sonunculuğu hakettik. :(

hayrideki bal trt reklamlarında yok

Bu hafta Emre Can'a kaybetme olasılığımı hesapladım. Çıkmadı.

ty

Asıl sorun üslubunda onur. Geldin Lopez'imi çalmışlar tarzı bi şekilde söyledin. sonra sinirlendin falan, oyuncuları droplaman son damla oldu moraller bozuldu. bunlara gerek yook.

Su an waiverda hala oyuncular, geri al adamlarini onur..

Geri
Üst Alt