Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

tague + barbosa hill

harden wright

wright,felton takasa acık beyler

Şimdi eve geldim, Emre Can'la takasımız hayırlı olsun.

Diaw, Hansbrough, Leonard takaslamayı düşündüğüm oyuncularım. Bütün oyuncular için teklife açığım beyler.

Her oyuncum için tekliflere açığım ben de.

Sakat oyuncularınıza da talibim ;)

Corey Maggette ve Kenyon Martin aynı takımda ! Umarım yine kapışmazlar :)

koç turner'a 15-20 dakika süre veriyordu ve turner da kötü oynuyordu son maçlarda, dayanamadım dropladım, adam aniden ilk 5 başlayıp 30+ dakika oynamaya başladı, ne iş anlamadım :)

Thaddeus Young oynamamış. Mullens benchde kalmıştı 105 puan getirmiş. 2021-2018 gerideyim :D

Uğurcan koçum alırsın bu matchupı güveniyorum sana :D

JR kendine gelmeye başlamış. 30 dk süre almaya başlasa süper olacak.

o kadar guard ın arasında zor ya, şut kaçırmadan oynaması lazım :)

2 numaradan ilk 5e koysalar iş bitecek + Melo'yu da yedekler. Oynayanlar JR'dan iyi değil zaten. Ben ümitliyim ondan eninde sonunda 30 dakikaları bulacak yavaş yavaş ısındırıyorlar :)

1 hafta kaldi takasin bitimine.. Yok mu takas girisimi:)

2 numaradan ilk 5e koysalar iş bitecek + Melo'yu da yedekler. Oynayanlar JR'dan iyi değil zaten. Ben ümitliyim ondan eninde sonunda 30 dakikaları bulacak yavaş yavaş ısındırıyorlar :)

Shumpert-Fields varken Smith'in ilk 5'e girmesi imkansız ötesi. Hele de Anthony ilk 5'teyken savunmanın sağlam olması gerekiyor ondan Shumpert ya da Fields'ın ilk 5 başlaması gerekli.

Harden ve Terry sıtayla oynayacaktır eninde sonunda. 30 dk alsın da yedek ilk 5 bana farketmez ;)

Ayrıca D'antoni ve NYK'den bahsediyoruz. Savunma kimin umrunda.

baron form tutsun baslasin bosverin onlari.

takasa acik oyunculariniz belirtirmisiniz ?

Harden ve Terry sıtayla oynayacaktır eninde sonunda. 30 dk alsın da yedek ilk 5 bana farketmez ;)

Ayrıca D'antoni ve NYK'den bahsediyoruz. Savunma kimin umrunda.

New York bu sene defensive efficiency'de 8. sırada Murat, pek dediğin gibi değil durum artık :)

8 olması mümkün değil. Şimdi baktım yedikleri sayıda doğuda 8inci sıradalar, Detroit'le 9unculuğu paylaşıyorlar.

Edit: Şimdi gördüm Toronto bile daha iyimiş. Yani 10unculuğu paylaşıyorlar Detroit'le .

Gerçi istatistikleri de gerek yok, D'antoni'yi hepimiz tanıyoruz. Chandler ve Fields gelip biraz savunma yaptı diye savunma takımı olmadılar ya :)

8 olması mümkün değil. Şimdi baktım yedikleri sayıda doğuda 8inci sıradalar, Detroit'le 9unculuğu paylaşıyorlar.

Edit: Şimdi gördüm Toronto bile daha iyimiş. Yani 10unculuğu paylaşıyorlar Detroit'le .

Gerçi istatistikleri de gerek yok, D'antoni'yi hepimiz tanıyoruz. Chandler ve Fields gelip biraz savunma yaptı diye savunma takımı olmadılar ya :)

Power Rankings: Bulls take back No. 1 spot | NBA.com

New York 13. sırada, isimlerinin yanında takımların efficiencyleri bulunuyor.

Hollinger's NBA Team Stats - ESPN Insider - National Basketball Association - ESPN

Burada da sıralamanın pek farkı yok, 9.lar yine.

Detroit, 25. 27. sıralarda pek onlarla defansif anlamda paylaştıkları birşey yok :D

Geri
Üst Alt