Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Lan dalgasına öyle dedim, Affalo o ara leş ötesiydi, sen de beğenmiyordun istedim diye öyle yazdım. Geleceği görmüşüm bak nasıl oluyor şimdi.

Ligi de sallamazsın diye öyle yazdık ki takımın leş olsaydı banko sallamazdın takas yapıp takımı güçlendirmeye falan.

JR Smith ilk 5e girmiş :asd:

Gerçi Chandler sakat diye koymuş olabilirler.

Parker oynamıyor. Tam zamanıydı :(

Mo :tiphat:

200 puan fark var arada :(

Şanssızlık üstüne şanssızlık, önce takas sonrası 5 tane falan az adamım oynayacak oldu son günlerde. Üzerine takasta gelen sakatlandı bu akşam oynayamayacak, üzerine aylardır oynayamayan Bargnani Pazar gecesi forma giyecek. Hay ben böyle işe ya.

Şanssızlık üstüne şanssızlık, önce takas sonrası 5 tane falan az adamım oynayacak oldu son günlerde. Üzerine takasta gelen sakatlandı bu akşam oynayamayacak, üzerine aylardır oynayamayan Bargnani Pazar gecesi forma giyecek. Hay ben böyle işe ya.

Sen Uğurcan'ı desteklemeye devam et :D

Benim takim da pek iyi gitmiyor bu ara

ben çok kötü takaslar yaptım :(

her takastada ugrar mı be abi . olsun ama .. hep aynı kadroda sıkıntı

Evan Turner'ı kim dropladıysa Allah razı olsun.Baya işime yarıyor..

Döneceğinden haberim yoktu la umudu kesmiştim artık.:)

Umut, son 2 gün oynayacak benden 3 fazla adamın var.Bargani'nin de bugün oynamayacağını düşünürsek hatta 4 fazla..Sen alırsın maçı büyük ihtimal.

2 hafta önce max 50 puan falan getiriyordu, koç da zaten süre vermiyordu pek. Son 1 haftada ne olduysa oldu, turner kötü oynarken ilk 5'e girdi aniden ve dün 43 dakika oynamış tam :(

Meeks de dusus var ondan olabilir. bi de Turner caylak-ikinci yil macinda felan da oynadi. denemistir koc.

Ulan yanarım yanarım da zamanında İlyas'la D.Collison-Blatche'e karşılık Duncan-A.Jamison takasını yapmadım son anda reddettim ah salak kafam ah..

En büyük pişmanlığım Pekovic. 1 gün daha bekliyim dedim çok kötü kaybettik. Mullens'in yerine Pekovic olsaydı benim kadro da epey iyi olurdu.

Geri
Üst Alt