Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

noel baba gibisin umut valla heycanla bekliyorum

Lasko-Buducnost maçı bitsin başlıyorum tekliflere, her teklife karşı teklif yapılabilir :D Buducnost maçı gelsin de şenlenelim bir önce 8 fark lazım en az :D

Başlıyorum beyleeeeeeeerrrrrrr.

Yolla bakalım mantıklı bir teklif.

Umut reis o nasil bir teklif :asd:

Kötü değildi lan teklifim o kadar :( Shumpert-Hansbrough koyup yumuşatmıştım da Hansbrough'u istiyorsun diye

Rubio'yu dropladım isteyen alabilir.

Kötü değildi lan teklifim o kadar :( Shumpert-Hansbrough koyup yumuşatmıştım da Hansbrough'u istiyorsun diye

Diawin ne olacagi belli degil, ayrica kidd'i ben droplamistim ne yaptigi belirsiz. bi gun asist sov yapiyor bir gun rezil.

Tony Parker, Diaw'ın SAS'a gelmesini istiyormuş.

Diawin ne olacagi belli degil, ayrica kidd'i ben droplamistim ne yaptigi belirsiz. bi gun asist sov yapiyor bir gun rezil.

Ben aldığımdan beri maç başı 90-100 sayı getiriyor, sağlamlarda baya.

Diaw, bu arada trade deadline bitince maksimum haftaya oynamaya başlar. Gönderilmezse bile Charlotte'ta oynamaya devam eder, zaten dün süre almış.

Edit: Murat takas teklifi yapmakta en çok zorlandığım kişisin, nereden baksam birimiz kazık yiyor. Sona bırakacağım seni galiba :D

Takas teklifi:

Umut: D.Wade-Marc Gasol-Amir Johnson

Ben: K.Durant-Bargnani-Kemba Walker

Umut'a benden 1 adet reject

Direkt reject niye çakıyorsunuz ki isteyen karşı teklif yapsın :)

Amir'le Kemba'yı koymasaydım kazık yiyordum Yunus ki sen o teklifi bile kabul etmezsin :D

Bargani aylardır sakat tam iyileşmiş kaymağını yiyecekken sana yedirmem.:D

Ondan teklif ettim zaten, güvenilmez sezon sonuna kadar diye. Sakat olmadığı dönemlerde de Gasol'dan düşük puan getiren bir adam sonuçta. Durant için feda edecektim ama sağlık olsun :D Her takımdan farklı farklı oyuncular bulundurma hedefi benimsediğim için yenilik olsun diye aynı takımda bulunan oyuncularımı gönderme kararı aldım.

Ondan teklif ettim zaten, güvenilmez sezon sonuna kadar diye. Sakat olmadığı dönemlerde de Gasol'dan düşük puan getiren bir adam sonuçta. Durant için feda edecektim ama sağlık olsun :D Her takımdan farklı farklı oyuncular bulundurma hedefi benimsediğim için yenilik olsun diye aynı takımda bulunan oyuncularımı gönderme kararı aldım.

Yok artık! Bargnani sakat olmadığı dönemlerde 21.7 sayı 6.3 ribaund ortalamasıyla oynamış.Geçmiş senelerde de buna benzer ortalamalara sahip.Marc Gasol şuan 15.4 sayı 9.8 ribaund

Umut napıyım o kadar C'yi kadroda 4 tane var zaten 2 de sen verirsen 6 olur reddettim :D

Geri
Üst Alt