Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Yok artık! Bargnani sakat olmadığı dönemlerde 21.7 sayı 6.3 ribaund ortalamasıyla oynamış.Geçmiş senelerde de buna benzer ortalamalara sahip.Marc Gasol şuan 15.4 sayı 9.8 ribaund

Bargnani 15 maç 1800 puan.

Gasol 40 maç 4500 puan.

Bargnani'nin bir de sakatlıktan döndüğünü farzedersek 1-2 hafta en az 25-30 dakika süreyi geçmeyecek. Fazla kastırmazlar.

Bargnani maç başı ort 121 puan

M.Gasol ort 114 puan

Yani senin dediğin gibi sakat olmadığı zaman Bargnani her türlü fazla puan getiriyor.

Bargnani maç başı ort 121 puan

M.Gasol ort 114 puan

Yani senin dediğin gibi sakat olmadığı zaman Bargnani her türlü fazla puan getiriyor.

Ama sezonun sonuna yaklaşılırken Toronto'nun da herhangi bir hedefi yokken hatta yenilmeleri onları güçlü bir draftta lotterye daha da yaklaştırırken kasmayabilirler Bargnani'yi. Bunu da göze almak lazım.

Ama sezonun sonuna yaklaşılırken Toronto'nun da herhangi bir hedefi yokken hatta yenilmeleri onları güçlü bir draftta lotterye daha da yaklaştırırken kasmayabilirler Bargnani'yi. Bunu da göze almak lazım.

Sezon sonunu falan bırak, sen "sakat olmadığı dönemde de zaten daha az puan getiriyor" demişsin kıvırma.:D

Emre'yle 4 oyuncu değiştiğimiz bir takasa imza attık, hayırlı olsun iki camiaya da.

Hayırlı olsun. Dorell'in bir maçlık coşması değerini arttırdı.

dorell wright için girdik 4 lü yaptık .. bakalım her türlü risk tabiki ..

Son bir takasla takas dönemine noktayı koymuş bulunuyoruz Onur ile.

Ligde en fazla takas yapıp ortamı karıştıran, heyecanlandıran kişi ödülünü kendime layık gördüm. :D

Hadi hayırlısı, büyük bir süpriz ve iyi bir teklif olmadığı sürece artık takas yapmayı düşünmüyorum son günlerde.

Hayirli olsun takaslariniz

umut ile onur'un takasında bariz umut çok karlı çıkıyor, Direk 2 tane skorer alıyor karşılığında ise çok skorer olmayan ve zach gelince etkisi azalacak gasol'u veriyor. Ben veto etmeyi düşünüyorum takası, benim gibi düşünen var mı acaba ?

Hehe arkadaş kıyağı mı çekiliyor ne oluyor :asd:

Umut'un karlı çıktığı bariz.

Şu güne kadar milyon tane takas yaptım hepsinde sözde ben karlı çıktım da hiçbirinde karlı çıktığımı göremedik, ondan herkese teklif gönderirken Onur'a da gönderdiğim teklif üzerinden yaptığımız takasın veto edilmesi mantık dışı. Herkes birbiriyle takas yapıyor, iddiası bitmiş Gökhan bile takas yapıyor nereden çıktı anlamadım. Şakasına dedi sanırım Murat ama Onur'la pek bir arkadaşlık ilişkim yok, Hayri-Hakkı olsa neyse de Onur çok üzdü beni en son halısahaya gelmeme falan ayaklarıyla.

Ayrıca Ergün her takasında rakamlara bakıyorsun, bunda da form durumlarına bakarsan takasın karlı olmadığını görebilirsin.

direk veto ederim cogunlugu olusturalim

Umut'un karlı çıktığı bariz bir şekilde gözüküyor ama bunu Onur görmüyor mu ?

Vardır bir bildiği Onur'un. Böyle veto olayları falan saçma bence. Sonuçta Umut Onur'un boğazına bıçak dayayıp da kabul ettirmiyor teklifi dimi ? :coffee:

Arkadaş olayını dalgasına yazdım zaten, ne biliyim ben kim arkadaş kim değil :)

Ama takasta baya bir kazık var kabul etmek lazım. Stuckey son dönemde fena yardırıyor. Zach dönünce Marc'ın istatistikleri düşücek. Marcus da Kidd'den çok üstün bir oyuncu istatistik olarak. Splitter bile Amir Johson'dan iyi durumda. Çünkü orada da Bargnani döndü :D

Ergün de Lebron takasında bariz ötesi karlı çıkmıştı Ginobili sakatlandıktan sonra. Bu takastan çok daha karlı bir takastı hatta o da, o veto edilmeyip böyle orta-üst seviye arası adamların arasında bir takas veto edilirse daha da birşey demem yani. Saçmalık.

Şu güne kadar milyon tane takas yaptım hepsinde sözde ben karlı çıktım da hiçbirinde karlı çıktığımı göremedik, ondan herkese teklif gönderirken Onur'a da gönderdiğim teklif üzerinden yaptığımız takasın veto edilmesi mantık dışı. Herkes birbiriyle takas yapıyor, iddiası bitmiş Gökhan bile takas yapıyor nereden çıktı anlamadım. Şakasına dedi sanırım Murat ama Onur'la pek bir arkadaşlık ilişkim yok, Hayri-Hakkı olsa neyse de Onur çok üzdü beni en son halısahaya gelmeme falan ayaklarıyla.

Ayrıca Ergün her takasında rakamlara bakıyorsun, bunda da form durumlarına bakarsan takasın karlı olmadığını görebilirsin.

Oynadığım oyunda iddiam kalmasa bile, oynadığım oyundan zevk almaya bakarım :ka21:

stuckey, bu aralar uçuyor, thornton ve splitter ise kendi standartlarında oynuyorlar

Amir zaten dengesiz ve artık bargnani de döndü, randolph da dönüyor bu hafta içinde, kidd ise bi aralar F.A idi, hala iyi puanlar getirmiyor sanırım.

Geri
Üst Alt