- 17 Temmuz 2010
- 8.401
- 1
- 1.173
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
Alemdar abi noldu Playofflara bile kalamamissin tirt cikti senin Lebron ile Kobe
Alemdar abi noldu Playofflara bile kalamamissin tirt cikti senin Lebron ile Kobe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alemdar abi noldu Playofflara bile kalamamissin tirt cikti senin Lebron ile Kobe![]()

Başka şekilde oynanamaz mı yeni bir lig gibi misal...
Tekrardan draft-mraft yaparız yani...
Nene bu gece oynamıyormuş. Ümidim azalıyor bu hafta için![]()
Umut'a da ilk günden hatrı sayılır bir fark atmışım hadi hayırlısı ya yemin ediyorum bu topici yukarida görünce sinirim artiyor, nefret ediyorum bu basliktan.
ayrica yemin ediyorum bu basligin amaci ne, onu bile bilmiyorum.
2 sayfa okuduysam, biyik brakayim
cok uyuz bir baslik, bir konu.
mumkunati olsa bir el bombasi atip, burda takilan herkesi baska bir dunyaya yollardim.
ya yemin ediyorum bu topici yukarida görünce sinirim artiyor, nefret ediyorum bu basliktan.
ayrica yemin ediyorum bu basligin amaci ne, onu bile bilmiyorum.
2 sayfa okuduysam, biyik brakayim
cok uyuz bir baslik, bir konu.
mumkunati olsa bir el bombasi atip, burda takilan herkesi baska bir dunyaya yollardim.
Hesap yapanların sonu geliyorUmut'a da ilk günden hatrı sayılır bir fark atmışım hadi hayırlısı
![]()
Eledin sanırım. Crawford ile Thornton sakatlanmış, biri hiç oynamadı biri de bir periyot oynadı . Stuckey de yok üzerine Perşembe'ye kadar. Zaten 3 haftadır sakat adamsız bir hafta geçirmedim, anlamadım neden sakatlar bu kadar beni buldu ama yapacak birşey yok can sağlığı. Sende de aksine bütün adamlar coşmuş
Aksi birşey olmadığı sürece elerim diyordum ama daha ilk günden iki adamımın sakatlanacağını ben bile ön göremezdim yani. Yuh.
Senin bütün adamlar coşmuş derken ? Noah hariç diğerlerinin normal performansları zaten bunlarNoah'ın çift hanelerde sayı üretmesi bana da sürpriz oldu
![]()