Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Alemdar abi noldu Playofflara bile kalamamissin tirt cikti senin Lebron ile Kobe :D

Lebron'la Kobe ABD'de kahırlarından ters dönmüş. İkisinin birden playoffta olmadığı tek lig bizimkidir herhalde.

Pilot takım uygulaması mı başlatsak acaba? İlk 8 son 8'den birer takım alsın.:)

Napıyım abi nasılsa ilk turda elenicem biraz heyecan arıyorum.:)

Başka şekilde oynanamaz mı yeni bir lig gibi misal...

Tekrardan draft-mraft yaparız yani...

Playofflar icin yeni bir lig sistemi var midir acaba diye dusunmuyor degilim regular seasonda bitiyo bu fantasy.

537778_143485982446637_100003557086903_156304_184175586_n.jpg

Reis'in son durumu..

yahoo fantasy basket yazinca google'a bizim konu ilk 5de cikiyor. :)

Bu arada kac tur vardi: Head to Head , Head to Head points , Rosaria diye bir sey vardi bide.. Baska var miydi?

Nene bu gece oynamıyormuş. Ümidim azalıyor bu hafta için :(

ya yemin ediyorum bu topici yukarida görünce sinirim artiyor, nefret ediyorum bu basliktan.

ayrica yemin ediyorum bu basligin amaci ne, onu bile bilmiyorum.

2 sayfa okuduysam, biyik brakayim

cok uyuz bir baslik, bir konu.

mumkunati olsa bir el bombasi atip, burda takilan herkesi baska bir dunyaya yollardim.

Sorduk mu?

ya yemin ediyorum bu topici yukarida görünce sinirim artiyor, nefret ediyorum bu basliktan.

ayrica yemin ediyorum bu basligin amaci ne, onu bile bilmiyorum.

2 sayfa okuduysam, biyik brakayim

cok uyuz bir baslik, bir konu.

mumkunati olsa bir el bombasi atip, burda takilan herkesi baska bir dunyaya yollardim.

luzumsuzsun

Hesap yapanların sonu geliyor :asd: Umut'a da ilk günden hatrı sayılır bir fark atmışım hadi hayırlısı :D

Eledin sanırım. Crawford ile Thornton sakatlanmış, biri hiç oynamadı biri de bir periyot oynadı . Stuckey de yok üzerine Perşembe'ye kadar. Zaten 3 haftadır sakat adamsız bir hafta geçirmedim, anlamadım neden sakatlar bu kadar beni buldu ama yapacak birşey yok can sağlığı. Sende de aksine bütün adamlar coşmuş :D

Aksi birşey olmadığı sürece elerim diyordum ama daha ilk günden iki adamımın sakatlanacağını ben bile ön göremezdim yani. Yuh.

Eledin sanırım. Crawford ile Thornton sakatlanmış, biri hiç oynamadı biri de bir periyot oynadı . Stuckey de yok üzerine Perşembe'ye kadar. Zaten 3 haftadır sakat adamsız bir hafta geçirmedim, anlamadım neden sakatlar bu kadar beni buldu ama yapacak birşey yok can sağlığı. Sende de aksine bütün adamlar coşmuş :D

Aksi birşey olmadığı sürece elerim diyordum ama daha ilk günden iki adamımın sakatlanacağını ben bile ön göremezdim yani. Yuh.

Senin bütün adamlar coşmuş derken ? Noah hariç diğerlerinin normal performansları zaten bunlar :D Noah'ın çift hanelerde sayı üretmesi bana da sürpriz oldu :D

Senin bütün adamlar coşmuş derken ? Noah hariç diğerlerinin normal performansları zaten bunlar :D Noah'ın çift hanelerde sayı üretmesi bana da sürpriz oldu :D

Hepsi birden 3 haneli sayı getirmiş bir kere, bir tanesi bile tökezlememiş ki Batum 136 puan getirmez normal performansta. Boozer da 123 getirmez. Noah hele onu hiç getirmez.

Geri
Üst Alt