Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Onur Game Over oldu olum oyun senin için bitti finish ne diyelim daha lan! :D

Beni niye attığınızı hala anlamadım yalnız.Kurallarda elenen takım oyuncu alabiliyordu ben de aldım.Kurala aykırı bir şey yapmadım ki.Orda Amare varken kim Amir Johnson'ı tutar

Hey adamım onları alıp napcan seneye "YENİ LİG" kurarız diyorum :o

Sene sonunda en iyi kadro benim diye artislik yapacaktım lan size.Neyse sağlık olsun

onur, fantasy baskete yeni bir yorum getirmiş

Umut, bu sefer de Deron Williams oynamamış :asd:

umut alemdar abi gibi mubarek bir sahsa yaptigi artistligin cezasini aldigi komik puanlarla oduyor

Bende de Jack oynamadı. Sakatlara her gün yenileri ekleniyor :D Lanet var üstümüzde.

New Jersey Nets'te gösterdiği çıkışla birlikte Gerald Green piyasa yapmaya başladı.

Sezon başında Lakers'la antremanlara çıkan ancak takım kadrosuna dahil edilmeyen Green sezon ortasında Nets'e katılmış ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Bu yaz free agent pazarını test edecek olan Green'e Lakers'ın teklif götürmesi olasılıklar arasında. Lakers Genel Menajeri Kupchak o dönemde kadrodaki şişkinlik nedeniyle Green'i almadıklarını söylerken şuanki performansını görünce ister istemez içlerinin acıdığını ve bu yaz oyuncuya teklif yapabileceklerini söyledi.

Green Nets forması altında 20 maçta 11.6 sayı-3.5 ribaunt ortalaması yakaladı.

utan murat utan birde adama laf ediyordun

Midesini bozmus koydugumunki :D Bu saatten sonra imkansiz zaten cevirmek sakat uzerine sakat var, saglik olsun :D

Alemdar abinin cinlerden oldu herhalde.

Yok hesap yapmışsınız ya ondan :asd: Sen Murat'ı elerdin bence Murat'ın da durumu senden iyi değil.

Yok hesap yapmışsınız ya ondan :asd: Sen Murat'ı elerdin bence Murat'ın da durumu senden iyi değil.

Vallahi öyle gözüküyor Sercan. Zaten hafta bitince hata yaptığımı söyledim Hayri nedeniyle de Murat'ın bu kadar kötü durumda olacağını hiç düşünmemiştim. :D

Eric Gordon hamlesi iyi hoş oldu benim için ama Gordon yokken 35-40 dk oynayan Belinelli 18 dk oynamış 5 sayı atmış.

Beni bu hafta yenemicek takım yok zaten. Kısmet değilmiş napalım :D Takımı kız gibi adamlarla doldurmanın sıkıntısını playofflarda çekiyoruz işte. Kılı dönen adam bir hafta oynamıyor. Seneye takımı maç kaçırmayan taş gibi adamlarla kurmaya özen göstericem :D

Murat'ı yenermişim de adamları benchte bırakmasaydım, Ergün de formunda değil o yoldan finale doğru akarmışım. Yazık olmuş :D

Beni bu hafta yenemicek takım yok zaten. Kısmet değilmiş napalım :D Takımı kız gibi adamlarla doldurmanın sıkıntısını playofflarda çekiyoruz işte. Kılı dönen adam bir hafta oynamıyor. Seneye takımı maç kaçırmayan taş gibi adamlarla kurmaya özen göstericem :D

Curry'i al Curry'i :D

Yeni lig kurulurken yine 16 takım mı olacak yoksa daha fazla olabilitesi var mı ? İlgi arttı gibi daha fazla kişi de katılır heralde.

Geri
Üst Alt