Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

dün fark bayagı açıldı ben umutlarımı indirdim . amare falan gitmeseydi. beni zaten mal mal takaslar bozdu. .

güzel zevkli bir olaydı , muhabbeti takibi olsun .. seneye iple çekiyorum . bol bol nets maçı izletti bana nalet

Benim adamlar çok dengesiz,güvenemiyorum.Mesela C.J Miles denen adam ilk gün 20 puan getirdi sonraki gün 119

PUST lowry sakatlanmasa iyiydi

Yunus harbiden iyi atak yapmışsın. Senin kazanman benim daha çok işime gelir dediğin gibi senin oyuncular dengesiz :D

yunus'a kaybedersem derim ki helal olsun sorun degil sonucta gidip de umuta falan kaybetmek var

Ben senden beter haldeyim Hayri ilk turun en formda adamina en sanssiz zamanda rastgeldik. Alirim dedigim turda 800 sayi gerideyiz. Ergun'e yaradi hepsi :)

ilk turun en formda adami benim bence

points/minute hesaplayiniz, benim elemanlar adam gibi oynamiyor ki, cousins 18 dakika oynamis bildigin omer asik dakikalari

18 dakikada 6 faul 5 top kaybı ile mükemmel bir gece geçirmiş Cousins reis :yenieek:

Ben senden beter haldeyim Hayri ilk turun en formda adamina en sanssiz zamanda rastgeldik. Alirim dedigim turda 800 sayi gerideyiz. Ergun'e yaradi hepsi :)

ben pusuda bekliyorum :) ama hayrinin kaybedeceğini düşünmüyorum, en az 200 farkla alır bence

Harris bu gece oynayacakmış. Bence de Hayri kazanır o zaman

bugun avantajim var sanki maclara bakarsak insch pazara iyi bir farkla girerim insch

Benim adamlar normal sezonun üstünde,Hayri'ninkiler de altında oynuyor.Başka türlü kafa kafaya gitmezdi zaten..

bakalim nolucak, tirsmiyo degilim

ayrica dolfinoyu droplamakla dogru yapmisim tebrikler HAYRI

Ulan Biyombo'yu 7'sinde maçı var oynasın diye aldım ama bugün almama rağmen kadroda gözükmüyor..Ama bugün aldığım diğer adam bugün kadroda gözüküyor..Bullshit

Neyse Biyombo'yu tekrar dropladım.Son iki gün fazladan 2 adam daha ekleyim dedim ama 1 tane ekleyebildim.Hayri büyük ihtimal farkı bugün açar ben de yarın biraz kapatırım farkı ama 200-300 farkla Hayri alır matchup'ı.

Eric Gordon ve Byron Mullens'ten 31 sayı. Mullens'i 1-2 hafta önce az daha droplayacaktım :D

Eric Gordon maç içinde sakatlanmış belinden sonra yeniden oyuna dönmüş. Benim oyuncular leş bir gece geçirmesine rağmen farkı koruduk. Salih'in adamlar yardırmış resmen. Salih ben ve Ergün yarı finalde artık. Son gün Yunus bir sürpriz yapabilir. Hayri'nin en çok puan getiren adamlarının maçı yok bugün. Bu arada Yunus 3 gün ceza almış :(

Bir ara play-offa girmeme tehlikem vardı şimdi yarı finaldeyim. Bu kadar şanssızlığa rağmen iyi iş çıkardık. Ergün ile eşleşmeseydim daha güzel olacaktı ama. :(

Geri
Üst Alt