Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

R.2 > x2

R.3 > x2

R.4 > x2 oldun o zaman bence. Yani bu turdan itibaren x2

İyi bu yeni haliyle.

O zaman Spurs - Celtics finali diyorum :D

Final 2, diğer turlar 1 şeklinde ayarlı şu anda. En mantıklısı bu zaten.

Oyunun ortasında kural mı değişir lan! :o

Umarım akşam Denver kazanır :bid:

Aynen yalnız o hareket doğru olmadı. Sonuçta draftlar ona göre yapılmıştı ya da yapılmalıydı.

Ulan insafsızlar en azından konferans finaline de insan biraz üstünlük sağlar hiç olmazsa. :D

O puanlama lig başlamadan önce de konuşulmuştu zaten, o zaman değiştirmeyip şimdi değiştirilmesi doğru bir hareket olmamış.

Ha belki şu andaki puanlama durumu daha doğrudur, ama yine de ligler başlayıp hatta ilk turlar neredeyse bittikten sonra yapılmaması gerekirdi.

Neyse yine de oyun bu ya, sallayın gitsin. :D

Ben o kuralın varlığından habersizdim değişmese de olur benim için de x4 falan da çok acımasız olmuş sanki :D

Ben o kuralın varlığından habersizdim değişmese de olur benim için de x4 falan da çok acımasız olmuş sanki :D

Aynen ilk 5 sıradan seçen kişiler dışındakilerin hiçbir yarışma şansı bile kalmıyor Lebron, Durant'i falan kadroya katamadıkları için. Bence her rounddan aynı puan almak gerekirdi. Adam zaten fazladan maç oynuyor yani, bir de fazladan katlayacak mıyız puanı? Çok mantıksız. Ama oynamadan bilinmiyor işte, lig başlamadan herkese mantıklı gözükmüş ki kimse konusu açıldığında birşey bile dememiş ben dahil.

Ha bi de ben mesela Rose'u kaybedince bu kural benim daha da dezavantajıma oldu ama yine de :D

Sercan'da olduğu gibi bence kimsenin o kuralın varlığından bile haberi yoktu :D Öyle devam etseydik ileriki turlarda çok saçma sonuçlar çıkacaktı ve ilk turların pek önemi kalmayacaktı. İyi yaptık iyi :D

Sercan'da olduğu gibi bence kimsenin o kuralın varlığından bile haberi yoktu :D Öyle devam etseydik ileriki turlarda çok saçma sonuçlar çıkacaktı ve ilk turların pek önemi kalmayacaktı. İyi yaptık iyi :D

Abi nasıl yoktu bu konu lig başlamadan önce konuşuldu, geri dönüp bulayım istersen yani :D Hatta Ergün belirtmişti durumu.

3'unuz mu kaldiniz turnuvada

Geri
Üst Alt