Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Irving in ne olduğu belli değil daha sence böyle bir riske girermiyim ?

Irving yilin çaylagi olmaya aday ve geçen senenin 1'i draft pick'i. Ustune birde geçen sene 20/13/3 yapmis bir adam veriyorum, Bosh ve Duncan'dan 2 kat daha iyi bir oyuncu.

Irving olmaz diyorsan Favors var bu sene patlama yapabilecek oyuncular arasinda bende. Ekstra birinide istiyorsan Dudley/Bayless/Teague'i verebilirim. Ama buda en fazlasi. Cok zararada girmek istemiyorum. Sevmiyorum zaten adam'i.

Alemdar Dwight'a karşılık Bosh + Hedo ?

Pau Gasol - James Harden - Perkins veya hansbrough veya Glen Davis = Lebron - Ariza

Irving yilin çaylagi olmaya aday ve geçen senenin 1'i draft pick'i. Ustune birde geçen sene 20/13/3 yapmis bir adam veriyorum, Bosh ve Duncan'dan 2 kat daha iyi bir oyuncu.

Irving olmaz diyorsan Favors var bu sene patlama yapabilecek oyuncular arasinda bende. Ekstra birinide istiyorsan Dudley/Bayless/Teague'i verebilirim. Ama buda en fazlasi. Cok zararada girmek istemiyorum. Sevmiyorum zaten adam'i.

yunus alemdar ve murat ın teklifleri çok daha iyi şu anda istatistik olarak, howard ın yanında verdiğin adamları 15 gün sonra değerlendirmek lazım(irving yada favors)

yunus alemdar ve murat ın teklifleri çok daha iyi şu anda istatistik olarak, howard ın yanında verdiğin adamları 15 gün sonra değerlendirmek lazım(irving yada favors)

Kendin bilecegen is, çekiliyorum ozaman. Kararini degistirirsende; Lopez+Shannon Brown+LeBron= Favors+Irving+Randolph+Bayless/Teague/Haywood/McRoberts.

lan hadi ya ne lebronmus mq

Herkes teklif yapiyor bi tane de benden:)

Amar'e + Hamilton = Lebron + Al Harrington

Lebron = Bosh + Dorell + (Hedo, Lewis, Landry, Fields, Blake, Chandler'dan biri)

Takas müzakerelerine son vermis durumdayiz. hebulu hebulu camiasina basarilar dileriz,

Globetrotters GM'i Hakki Turan

Benim S.Nash+P.Pierce ve Alemdar'ın D.Howard+Iguodala teklifleri gayet iyidi bence..

Griffin-Odom teklifini görünce nefesiniz kesildi değil mi?

Geri
Üst Alt