Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

onurun teklifi oldukça iyi geldi bana ve takası düşünüyorum ciddi olarak ama tabi acele karar vermeyeceğim, yarın ya da çarşambaya netleşir.

Aslında en iyi teklifi ben yapmıştım da vazgeçtim o teklifden enayilik olur biraz :D

Wade karşılığında bir pakete ne dersin Umut :D

Odom'a Dallas'ta rol yok. 8 sayı 3 ribound falan yapar anca.

Wade karşılığında bir pakete ne dersin Umut :D

Ben 1 adam verip karşılığında 2 adam almaya pek sıcak bakmıyorum. Takımımda sallayacak adamım yok çünkü.

Wade'e karşılık 2-3 adamlı sağlam bir teklifi düşünebilirim ama. Ya da 3 takımlı bir takası vs.

Odom'a Dallas'ta rol yok. 8 sayı 3 ribound falan yapar anca.

1 maçla mı anladın hemen? Odom Nba'de aldığı sürenin hakkını en iyi veren oyunculardan.Şutu iyi,ribauntlarda çok iyi,bir uzun için asist özelliği çok iyi.Daha ne olsun.Nowitzkiden sonra Dllasın en önemli ismi olacak bu yıl

Ben 1 adam verip karşılığında 2 adam almaya pek sıcak bakmıyorum. Takımımda sallayacak adamım yok çünkü.

Wade'e karşılık 2-3 adamlı sağlam bir teklifi düşünebilirim ama. Ya da 3 takımlı bir takası vs.

Wade yanında iyi bir parça alacaksam şunu verebilirim Bosh + Dorell + (Hedo, Lewis, Landry, Fields, Blake, Chandler'dan biri)

Başka bir takımı da ekleyebiliriz.

Onur Odom konusunda fikrim o. Takımın içinde büyük bir rolü olmayacak bence. Zaten 3 numaraya yamamaya çalışıyorlar adamı.

Nash: 15/11/3 maç basida 3 ucluk

Pierce: 19/6/4 maç basida 4 ucluk

daha ne olsun la?

Pierce 80 maçta 111 üçlük atmış geçen sene, ligde maç başına 4 üçlük atan adam yok zaten nerdeyse.

Nash de 75 maçta 81 üçlük atmış geçen sene.

Listeye Nash'ın top kaybı istatiğini de yazın. Maç başına 7-8 falan olmalı :p

Murat bugun bosh+ Dorell i en az 3-4 oyuncu icin teklif etti.. Bu kadar istemiyordun niye ilk 3 te bunlari sectin :)

Wade yanında iyi bir parça alacaksam şunu verebilirim Bosh + Dorell + (Hedo, Lewis, Landry, Fields, Blake, Chandler'dan biri)

Başka bir takımı da ekleyebiliriz.

Onur Odom konusunda fikrim o. Takımın içinde büyük bir rolü olmayacak bence. Zaten 3 numaraya yamamaya çalışıyorlar adamı.

Bosh'u istemiyorum ondan bir takas olacaksa 3. bir takım ekleyerek yapabiliriz ancak.

Pierce 80 maçta 111 üçlük atmış geçen sene, ligde maç başına 4 üçlük atan adam yok zaten nerdeyse.

Nash de 75 maçta 81 üçlük atmış geçen sene.

Istatistikleri yanlis okumus. 3pt attempts'le karistirmisiz ama halen iyi teklif. Toplamda 34/17/7 ediyor.

Odom'u beğenip Pierce ve Nash reyize laf atanlar ayıp oluyor..

Geri
Üst Alt