- 17 Temmuz 2010
- 8.401
- 1
- 1.173
Cevap: Yahoo Fantasy Basket
Fırtına öncesi sessizlik...?

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()

Bu gece 11 oyuncumla sahaya çıkıyorum. Gücümüzü dosta düşmana göstericez hayırlısıyla![]()
Bu gece 11 oyuncumla sahaya çıkıyorum. Gücümüzü dosta düşmana göstericez hayırlısıyla![]()
Forumda takasi en cok isteyen umut.. Yok mu adamla takas edecek olan![]()
Arda bir şey soracağım. Waiverdan adam alınıyor mesela, addlemek için bir adam droplaman lazım ya. Bu dropladığımız adamı ancak waiverdan tercih ettiğimiz adamı alırsak mı dropluyoruz yoksa her türlü adam droplanıyor sonra waiverdan o istediğimiz adamı alıp alamadığımıza mı bakıyor?
Arda bir şey soracağım. Waiverdan adam alınıyor mesela, addlemek için bir adam droplaman lazım ya. Bu dropladığımız adamı ancak waiverdan tercih ettiğimiz adamı alırsak mı dropluyoruz yoksa her türlü adam droplanıyor sonra waiverdan o istediğimiz adamı alıp alamadığımıza mı bakıyor?
Ornekle aciklayim:
Ben murpy-milicic takasi yapacaktim waiverdan..Ama murpy olmayinca milicic kadromda kaldi.. Sanirim bunu kasttetin
sen waiverden bir adam seçersen yüksek ihtimal sana gelir . 3. falandın
Rakibin kadrosunu niye kurmamis? Globetrotters-hakki turan.. carmelo felan BN de..:S
sen waiverden bir adam seçersen yüksek ihtimal sana gelir . 3. falandın
4 adam sectim 3 geldi zaten.. ama simdi 15. yim waivede
kaçıncıydın sen ?
bostaki oyunculari almanin keyfi de baskaymis. adnan sezgin bhoys
bostaki oyunculari almanin keyfi de baskaymis. adnan sezgin bhoys