Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Fırtına öncesi sessizlik...?

:D

bende takas istiyorum ! grangeri feci istiyorum ama gayi feda etmem . güncellenmiş kadrolar önüme gelse ne süper olurdu . kahrolsun üşengeçlik

Bu gece 11 oyuncumla sahaya çıkıyorum. Gücümüzü dosta düşmana göstericez hayırlısıyla :asd:

benim de 9 oyuncum oynayacak ama az puan getireceğini düşündüklerim hep sahada olacak, bakalım liderliğimizi sürdürebilecek miyiz ?

Forumda takasi en cok isteyen umut.. Yok mu adamla takas edecek olan:)

Arda bir şey soracağım. Waiverdan adam alınıyor mesela, addlemek için bir adam droplaman lazım ya. Bu dropladığımız adamı ancak waiverdan tercih ettiğimiz adamı alırsak mı dropluyoruz yoksa her türlü adam droplanıyor sonra waiverdan o istediğimiz adamı alıp alamadığımıza mı bakıyor?

Arda bir şey soracağım. Waiverdan adam alınıyor mesela, addlemek için bir adam droplaman lazım ya. Bu dropladığımız adamı ancak waiverdan tercih ettiğimiz adamı alırsak mı dropluyoruz yoksa her türlü adam droplanıyor sonra waiverdan o istediğimiz adamı alıp alamadığımıza mı bakıyor?

Ornekle aciklayim:

Ben murpy-milicic takasi yapacaktim waiverdan..Ama murpy olmayinca milicic kadromda kaldi.. Sanirim bunu kasttetin

sen waiverden bir adam seçersen yüksek ihtimal sana gelir . 3. falandın

Ornekle aciklayim:

Ben murpy-milicic takasi yapacaktim waiverdan..Ama murpy olmayinca milicic kadromda kaldi.. Sanirim bunu kasttetin

Aynen. E o zaman güzel birşeymiş Waiver, kaybın yok sonuçta - adamı alamazsan da kalıyor kadronda droplayacağın adamın.

sen waiverden bir adam seçersen yüksek ihtimal sana gelir . 3. falandın

Şu anda seçme niyetim yok da waiver sistemini anlamaya çalışıyorum çok kişi kullanıyor çünkü ezik kaldım :D

bostaki oyunculari almanin keyfi de baskaymis. adnan sezgin bhoys

Geri
Üst Alt