Yahoo Fantasy Basket | Fantasy Post Season

Cevap: Yahoo Fantasy Basket

Melo ve Douglas çok iyi oynuyor lan puanlarimi yiyonuz

dunyanin en kotu basketbolcularini equipo con huevosta gorebilirsiniz..

Hayri'nin takımı uzun dolu :o

Bence favori Ordu Celtics..

Aslında favori sendin de Yunus 5. seçimlerden başlayarak bocalamışsın Blatche ile birlikte. Bir de sezonu kapatmış Dorell Arthur'u almışsın kadrona. Onu gönderip yerine boşta kalan başka bir adamı almalısın.

umut guya teklif yapmis da herifin hayati yalan oldugundan naturally gormedik neyse konuya donelim ben bu bana verilen adamlar kim tanimadan evvel tabiki takas yapmam o yuzden tekliflerinizi simdilik reddediyom

Stoudemire reis kariyer rekoruna dogru gidiyor 2 de 2 atti 3luklerde.

umut guya teklif yapmis da herifin hayati yalan oldugundan naturally gormedik neyse konuya donelim ben bu bana verilen adamlar kim tanimadan evvel tabiki takas yapmam o yuzden tekliflerinizi simdilik reddediyom

Hahaha gönderdim lan teklifi çekik gözlerine kurban olduğum.

Aslında favori sendin de Yunus 5. seçimlerden başlayarak bocalamışsın Blatche ile birlikte. Bir de sezonu kapatmış Dorell Arthur'u almışsın kadrona. Onu gönderip yerine boşta kalan başka bir adamı almalısın.

Darrell Arthur'u zaten bilinçli seçmemiştim.:D Blatche fena değildir ama diğerlerine katılıyorum.Collison'da sistemin azizliğine uğradım,sıra tam bana geldiğinde disconnet olup kendi otomatik seçti.

ahahahahaha umut beni resmen aksam aksam ... kalkmis.

Ginobili + Matthews= Dudley + Melo

ahahah

Geri
Üst Alt